Recensie: Magnetisch ontwerpbord van Educo

Natascha Boertien is leerkracht op Montessorischool Jacob Maris in Rotterdam. Haar passies liggen bij het jonge kind en het Montessori onderwijs.
Lees recensie
magnetisch ontwerpbord

Naast het lesgeven in groep 3/4 vindt Natascha het leuk om voor Heutink (nieuw) onderwijsmateriaal te recenseren. Met haar website hoopt zij collega's in het onderwijs te helpen bij het maken van de juiste keuze bij aanschaf van nieuw materiaal.

Dit keer heeft ze het Magnetisch ontwerpbord uitgeprobeerd: een bord met magnetische balletjes die omhoog komen en blijven als je er met de pen overheen gaat. Goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek, visuele discriminatie en concentratie.
Bekijk het product

In de recensie lees je alles over de inhoud van het product en geeft Natascha handige tips en suggesties, en somt ze de voor- en nadelen voor je op. Benieuwd naar haar bevindingen? Lees de hele recensie hier.

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: