Recensie: Lettertje tik

Het ouderwetse Hamertje Tik kennen we allemaal.
Met de moderne versie Lettertje Tik vangen we twee vliegen in één klap. Enerzijds wordt de fijne motoriek geoefend en anderzijds wordt er gewerkt aan de algemene letterkennis.
lettertje tik

Aan de slag met Lettertje Tik
De kist biedt alle letters keurig geordend aan door middel van aparte vakjes. Hierbij zijn de klinkers rood van kleur en de medeklinkers blauw. Laat kinderen hun eigen naam tikken of laat ze de eenvoudige woordjes van de apart verkrijgbare woordkaartjes natikken.

De recensie
Voor klasvanjuflinda.nl heeft Juf Linda het spel Lettertje Tik uitgeprobeerd en haar bevindingen met ons gedeeld. Lees de recensie hier.

Wie is klasvanjuflinda.nl?
Op klasvanjuflinda.nl zijn verschillende lesideeën, reviews van boeken en materialen en vele inspirerende blogs over het basisonderwijs te vinden.

Linda Willemsen is in 2011 afgestudeerd aan de PABO en heeft ervaring in de onderbouw van de basisschool. Daarnaast is ze actief op social media en met het bloggen op haar website. Haar interesses liggen op het gebied van taal, rekenen en zorg en hier heeft ze al veel over geschreven. In januari 2013 is haar eerste boek uitgekomen, namelijk ’Letter van de week’ en in maart 2013 volgde haar tweede boek ’50 lesideeën voor de onderbouw’. Daarnaast heeft ze ook een aantal E-books geschreven, die op haar website te vinden zijn. Linda wil andere leerkrachten graag inspireren om kennis op een leuke en enthousiaste manier over te dragen, zodat het leren een feestje wordt!
 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: