Doe mee aan de internationale raamtekenweken!

Tussen 21 november en 31 december maken mensen over de hele wereld raamtekeningen en Heutink doet mee! Helpen jullie mee om 's werelds langste raamtekening te maken? Kies een sjabloon en jullie favoriete kleuren chalkmarkers en maak samen een mooie raamtekening. Post jullie resultaat op Instagram met #raamtekenweken of publiceer het resultaat hier en maak kans op leuke prijzen.

Edding Raamtekenweken 2022

Versier de ramen met sjablonen van Heutink
Laten we samen ’s werelds langste raamtekening maken! Speciaal voor Heutink ontwikkelde Edding twee exclusieve sjablonen als aanvulling op de Edding-sjablonen. Download ze hieronder.
Downloaden
raamtekenweken

Maak jullie eigen raamtekening

Volg de stappen en maak de ramen klaar voor een sfeervolle winter!

 • sjabloon
  Stap 1

  Begin met een schoon raam. Kies daarna een raamtekeningsjabloon (bijvoorbeeld van Heutink) en print deze op ware grootte. Plak het sjabloon op aan de andere kant van het raam.

 • stap 2
  Stap 2

  Neem een Edding chalk marker en trek de lijnen van het sjabloon helemaal over.

 • stap 3
  Stap 3

  Verwijder het sjabloon. Maak een foto of filmpje en post het resultaat op Instagram met #raamtekenweken of upload een foto op de website van Edding en maak kans op leuke prijzen.

Download de sjablonen

Plak de sjablonen op het raam en maak jullie eigen kunstwerk!
winactie

Win leuke prijzen met jouw raamtekening!

Maak een foto & gebruik de hashtag #raamtekenweken op social
Upload jouw resultaat op de website van Edding of post hem op Instagram met #raamtekenweken. Maak kans op één van de vele prijzen!
meer informatie