grej of the day

Maak kennis met de microlessen van Grej of the day

Bezorg kinderen een ’WOW’-ervaring.
Ken je de lessen van Micael Hermansson al? Kleine microlessen van hooguit 10 minuten over een interessant onderwerp.
Bekijk de lessen

Grej betekent letterlijk ’ding’. Elke Grej vormt een inspirerende microles voor een goed begin van de dag. Het doel: een WOW-effect creëren bij kinderen over een bepaald onderwerp.

Hoe werkt Grej of the day (GOTD)
Elke Grej bevat een raadsel. Dit raadsel geef je kinderen mee naar huis, zodat ze nieuwsgierig worden over het onderwerp. Thuis mogen ze met het raadsel aan de slag. De volgende ochtend wordt het raadsel met de hele klas ontrafeld. Zo leren ze bijvoorbeeld Johan Cruijff kennen of ontdekken ze hoe Hunebedden ooit ontstaan zijn.

De boeken
Alle onderwerpen komen voor in Nederland, Europa of de wereld. Alle raadsels zijn voorzien van bijbehorende feiten en vragen. Een eenvoudige manier om de kinderen elke dag iets nieuws bij te brengen, want kennis is cool!

bovenbouwboek

Bovenbouwboek

Dit boek bestaat uit 100 microlessen voor groep 6 tot en met 8.
Je kunt kiezen uit 3 thema’s: personen, plaatsen en gebeurtenissen.
bestel het boek

Middenbouwboek

Dit boek bevat 50 compleet nieuwe lessen voor de groepen 3 tot en met 5.
Met de code in het boek krijg je toegang tot de 50 bijbehorende presentaties voor het digibord.
bestel het boek
middenbouwboek

”Toen ik zelf nog voor de klas stond, worstelde ik al een tijd met de vraag hoe ik álle leerlingen zou kunnen bereiken en enthousiasmeren. Antwoorden op vragen als ’Wat heb je vandaag geleerd?’ werden doorgaans beantwoord met ’gewoon, niks bijzonders’. Dat moest anders, vond ik. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een manier om kinderen een ’WOW!’-ervaring te geven in de les. Het idee van Grej of the day was geboren.”
- Micael Hermansson -

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: