elektronica

Kinderrecensie Heutink Techniekset Elektronica

Recensie door bright.nl
Bright.nl is een lifestyle mediamerk over techniek, style en design. Onder leiding van drie 6-jarigen hebben zij de elektronicaset uitvoerig getest en hun bevindingen op bright.nl gedeeld.
Lees hier de uitgebreide recensie

 • elektronica
  Stoeien met Elektronica

  Met de Heutink Elektronicaset wordt het leren van elektronica wel heel erg leuk en makkelijk. De set bestaat uit een stevige kartonnen doos, gevuld met 51 losse elementen waarmee op eenvoudige wijze elektriciteit schema's gemaakt kunnen worden. Bouw met gemak je eigen radio of deurbel of laat een propellor de lucht in vliegen! Geen losse draadjes, contacten en gepriegel met gereedschap meer maar handige drukklemmen maken deze set eenvoudig klik-en-klaar.

 • opdrachtkaarten
  Opdrachtkaarten

  Met de bijbehorende opdrachtkaarten kunnen kinderen de schema's gemakkelijk lezen en zelf nabouwen. De set heeft alles in zich om je kind kennis te laten maken met de verschillende onderdelen binnen Elektronica. Begrippen als geleiding, weerstand, vermogen, geluid en licht worden spelenderwijs snel eigen gemaakt.

 • elektronica set
  Was het een succes?

  'Ja... JA! Het testteam vond de set geweldig. Ze hebben er net zo geconcentreerd mee gespeeld als met hun LEGO. De set zorgde voor samenwerking, gesprekken en onderzoekend leren. (Hij doet het niet! Waarom?) Geen moment was de frustratie zo groot dat ze niet verder wilden. Alleen lege batterijen zijn natuurlijk erg stom.’

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: