kiene klanken

De opvolgers van het succesvolle Kiene Klanken

Fan van Kiene Klanken?
Dan zijn de interactieve stempelkisten van Educo een echte aanrader!
Het principe is hetzelfde: stempel met fysieke stempels op de tablet en oefen spelenderwijs, in dit geval met cijfers en vormen, ondersteund door beeld én geluid. Met de slimme houten stempels uit de Connected Learning sets van Educo wordt stempelen letterlijk naar een andere dimensie gebracht. Stempel met de fysieke stempel op de tablet en de speciale app zorgt er voor dat stempel en tablet met elkaar ’praten’.
Stempelkist, tablet en app
Met de fysieke stempels, een tablet en de gratis app kunnen kinderen spelenderwijs oefenen, ondersteund door beeld én geluid. De apps zijn beschikbaar voor iOS en Android. Controleer wel eerst of uw tablet geschikt is (als de app getoond wordt bij de zoekresultaten als u zoekt in de App Store is uw tablet geschikt).

Reviews

 • cijfers
  Kiene Cijfers

  Meester Sander geeft in deze video een review van het spel Kiene Cijfers.

 • samen vormen
  Samen Vormen

  Arja Kerpel, leerkracht en specialist hoogbegaafdheid, geeft een review over het spel Samen Vormen

 • samen vormen
  Samen Vormen

  Meester Sander geeft in deze video een review van het spel Samen Vormen.

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: