hotspot

Heutink hotSPOT

Showroom voor projectinrichting.
Bezig met een nieuwe inrichting, vervangend meubilair of een ander inrichtingsvraagstuk? Kom naar de Heutink hotSPOT: dé plek om samen tot een inrichting gestoeld op jouw onderwijsvisie te komen.
”Op deze locatie met showrooms voor basis- en voortgezet onderwijs staan ontmoeten, brainstormen en bekijken centraal.”

Benieuwd naar de Heutink hotSPOT?
In onze video van slechts 1,5 minuut zie je hoe je jezelf kunt laten inspireren op deze locatie!


 • veilig
  Veilig ’in het echt’ afspreken in de hotSPOT

  De Heutink hotSPOT is een veilige plek om ’in het echt’ in gesprek te gaan. We houden hier uiteraard rekening met de huidige richtlijnen. En dat praat toch nét wat prettiger dan via telefoon en videocalls wat ons betreft. En omdat we er met tijdblokken kunnen werken is het er gegarandeerd een stuk minder druk dan bij jou op school!

 • de plek
  Dé plek voor inspiratie en advies

  De Heutink hotSPOT, een locatie van Heutink en Heutink ICT, laat je kennismaken met het inrichten vanuit (onderwijs)visie. De hotSPOT bestaat uit twee ruimtes: één voor het primair onderwijs en één voor het voortgezet onderwijs. In beide ruimtes zijn de nieuwste inrichtingscreaties te bewonderen, vind je voorbeelden van vertrouwde én innovatieve meubels, de vele mogelijke materiaalsoorten, verrassende inrichtingsvoorbeelden en -oplossingen. Door de vele voorbeelden en inspirerende inrichting van de ruimte zelf is de Heutink hotSPOT een fijne, effectieve plek om te brainstormen en kunnen we je heel gericht van het best passende advies voorzien. Bijkomend voordeel van de hotSPOT: doordat we deze gezamenlijk gebruiken met onze collega’s van Heutink ICT kunnen we desgewenst ook het ICT-component meenemen in het inrichtingsvoorstel.

 • verwachten
  Dit kunt je verwachten in de Heutink hotSPOT

  Bij een bezoek aan onze hotSPOT word je begeleid door jouw Heutink-adviseur(s). Samen doen we ideeën op aan de hand van de in de showroom getoonde voorbeelden, maken we plannen en ontstaan oplossingen. Na jouw bezoek is het tijd om te reflecteren, jouw wensen uit te werken en te finetunen. Tot slot hakken we knopen door en gaan we aan de slag met het realiseren van een inrichting die past bij de visie van jouw school.

Voor wie?
Voor iedere leraar/lerares, (praktijk)docent(e), teamleider, bestuurder of directeur/directrice in het basis- en voortgezet onderwijs die nadenkt over nieuw meubilair of een nieuwe inrichting is het interessant om een bezoekje te brengen in de Heutink hotSPOT.

Ben je:
• lerares op een basisschool en jullie willen nieuwe, eigentijdse tafels en stoelen voor verschillende lokalen.
• directeur van een basisschool en op zoek naar een effectieve manier van het indelen van lokalen met ruimte voor opslag van spullen.
• docent Techniek op een school in het voortgezet onderwijs en op zoek naar een innovatieve manier van lesgeven. Tip: bekijk de chameleonwand!
• teamleider op een school in het voortgezet onderwijs waar jullie steeds meer projectmatig en in groepen willen werken.
• op een andere wijze betrokken bij de aanschaf van nieuw meubilair of (her)inrichtingsvraagstukken?

Dan is de Heutink hotSPOT een goed startpunt! Want hoe mooi is het dan dat je samen met jouw Heutink-adviseur(s) een kijkje kunt nemen op een locatie waar nieuwe inrichtingscreaties, voorbeelden van meubilair, verschillende materiaalsoorten en innovatieve inrichtingsoplossingen te zien zijn.

Waar is de Heutink hotSPOT?
Lage Biezenweg 3
4131 LV Vianen
De Heutink hotSPOT bevindt zich in het pand Office Three
Route 

Bezoekje brengen?
Ben je je aan het oriënteren op een nieuwe inrichting en wil je in dit proces gebruik maken van de ervaring en het uitgebreide aanbod van Heutink? En lijkt het je wat om gezamenlijk tot de best passende inrichting voor jouw organisatie te komen? Maak dan een afspraak met jouw adviseur voor een bezoekje aan de Heutink hotSPOT!

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: