• slaap
 • telefoon
 • kind
 • mamaroo

Bijzondere wip en schommelstoelen spotlight
De wip- en schommelstoelen van 4moms hebben ieder hun eigen unieke kenmerken. Ze hebben een compact formaat, verschillende bewegingsmogelijkheden, 5 verstelbare snelheden en de kleding kan in de wasmachine. Om zelfgekozen liedjes of geluiden af te kunnen spelen sluit je eenvoudig een mp3-speler aan. Bij de schommelstoelen van 4moms zit een speelgoedmobiel met omkeerbare speelballen.

rockaroo

RockaRoo

”Winnaar van de prestigieuze Red Dot Design Award!”
De rockaRoo brengt schommelen op een hoger niveau. Het stoeltje beweegt als een hobbelpaard en biedt een maximale schommelsensatie. In 2014 won de rockaRoo de ’Best of the Best’ Red Dot-award voor uitmuntend productontwerp.
Bekijk

MamaRoo

‘’Beweegt op en neer en wiegt van links naar rechts, net zoals ouders doen.’’
Baby’s worden kalmer als ze gewiegd worden. Een wipstoeltje of schommeltje kan ouders dan uitkomst bieden.De mamaRoo beweegt zoals ouders. Dus hij wiegt, schommelt, zwaait, deint.
Bekijk
mamaroo

HeutinkNederland-HeutinkNL:/Entrances/imageretina1.jpg

Bloom Coco baby Lounger

”Comfort en design gecombineerd in de ideale wipstoel.”
De Bloom Coco baby Lounger is een wipstoel met een strak design. Ze heeft een zachte, zelfschommelende beweging, rustgevend voor de baby op een natuurlijke manier.
Bekijk
 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: