ict

ICT-oplossingen voor de kinderopvang

“Optimaal ICT inzetten.”

Willen jullie productiever samenwerken? Beter communiceren met ouders? Of gewoon goede devices op je groepen inzetten met de juiste educatieve content? Het zijn zomaar wat voorbeelden waarin ICT een rol kan spelen.

Als je uit de vele mogelijkheden de juiste keuzes wilt maken, kan het prettig zijn een partner te hebben die het totale speelveld kent. Met een compleet aanbod aan producten en diensten helpt Heutink ICT je de vele mogelijkheden van ICT te benutten. Op de  manier die past bij jullie visie en organisatie.

Waarmee kunnen we je helpen?

 • Devices
 • ICT-beheer
 • Predia Touchscreens
 • Communicatieplatformen

Devices in de kinderopvang
Kinderen zijn volop in ontwikkeling. ICT kan hier ook een waardevolle rol in spelen als apparaten als laptops, chromebooks en tablets goed ingezet worden. Kinderen werken graag met dit soort devices en digitale oefeningen sluiten goed aan bij hun belevingswereld.

Heutink ICT heeft een compleet aanbod aan robuuste laptops en chromebooks die zich bewezen hebben bij gebruik door (jonge) kinderen. Deze devices worden volledig ingericht en zijn eenvoudig te beheren via apparaatbeheer. Met schermcontrole heb je onder andere de mogelijkheid om mee te kijken. De consulenten van Heutink ICT kunnen je helpen met slimme en verantwoorde apps en werkvormen.

ICT-beheer
Al vanaf het begin - ruim 25 jaar geleden - houdt Heutink ICT zich bezig met het beheer van ICT-netwerken in onderwijs en kinderopvang. We richten je netwerk (wifi, internetverbindingen en gebruikersbeheer) zo in dat het beheer eenvoudig te regelen is op een centrale afdeling of we beleggen het bij onze eigen servicedesk.

Heutink ICT adviseert graag over:

 • Betrouwbare firewalls voor een veilige omgeving.
 • Switching oplossingen voor bekabelde verbinden in het gebouw.
 • Wifi-netwerk met optimaal gebruiksgemak, minimale straling en snelle verbindingen.

Predia Touchscreens
Al jaren maakt Predia zijn plek waar als het gaat om interactieve middelen in het onderwijs en de kinderopvang. De touchscreens zijn sterk, stabiel en met alle softwarematige functies zeer geschikt in een kinderrijke omgeving. Bovendien zijn de schermen heel eenvoudig vanuit een centrale plek te beheren. Interactieve presentatiemiddelen kunnen op veel manieren worden ingezet. Ook in de kinderopvang. Denk aan het gebruik in vergader- of teamruimtes, op de groep of als infoscherm in de hal.

Interactieve presentatiemiddelen

Sterke en stabiele touchscreens, geschikt voor kinderrijke omgeving en voorzien van alle softwarematige functies.
Bekijk het aanbod op onze website.
Lees meer
prestatiemiddel

Communicatieplatformen
Effectieve communicatie met collega’s onderling en met ouders
Professioneel en efficiënt communiceren draagt bij aan een goede dienstverlening. Relaties met kinderen, ouders en collega’s zijn belangrijk. Verschillende mogelijkheden om online te communiceren kunnen hierbij helpen. Bij de concrete invulling met deze middelen kunnen de consulenten van Heutink ICT helpen, met bijvoorbeeld trainingen en bootcamps.

Klasbord Ouderapp
Het toegankelijke ouderportaal. Vlot, veilig en consistent communiceren met ouders en verzorgers? Ga aan de slag met Klasbord Ouderapp. Op onze website maak je snel een account aan om direct te beginnen met jouw gratis tijdlijn.

Intranetportalen
Met de intranet-oplossing van Heutink ICT werken organisaties flexibel online samen in de cloud, met altijd en overal toegang tot alle documenten. Je kunt kiezen uit drie opties: Microsoft 365, Google Workspace for Education of een combinatie van beide.

Informatiescherm
Onze narrowcastingoplossing om nieuws kort en helder te brengen, groepsindelingen te melden of andere informatie te delen via schermen in het gebouw.

Website
Een website is het ideale medium om nieuwe klanten te werven en de buitenwereld te informeren over jullie organisatie. Uiteraard werkt de website op de juiste wijze op elk device, van smartphone tot desktop.

wifi

Hoe up-to-date is jouw wifi?

Om daar achter te komen heeft Heutink ICT de wifi-check ontwikkeld.
Aan de hand van metingen wordt vastgesteld hoe goed je wifi-netwerk functioneert, op welke punten het beter kan en wat daarvoor zou moeten gebeuren. Vraag ernaar bij jouw adviseur!

Advies en begeleiding
Op het gebied van ICT-oplossingen heb je als organisatie veel om te kiezen en ook veel om aan te denken. Wij adviseren je over de mogelijkheden en helpen je de stappen te zetten die in jullie situatie nodig zijn. Dat doen we van A tot Z, zodat investeringen ook echt rendement opleveren voor jouw organisatie.

Neem contact op.

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: