Freekids De Werf Zaandijk

Onderwijs en opvang hand in hand.

Freekids De Werf Zaandijk
Een inrichting waar onderwijs en opvang samenkomen
Een IKC waar jong en oud samenkomen. Binnen Basisschool De Werf in Zaandijk vind je Freekids De Werf. Een plek waar kinderen komen om te leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten. Onderwijs en opvang gaan hier hand in hand. Iets wat ook terugkomt in de inrichting van deze mooie locatie.

 • Freekids De Werf Zaandijk
 • Freekids De Werf Zaandijk
 • Freekids De Werf Zaandijk
 • Freekids De Werf Zaandijk
Van ergonomische meubels tot handige opbergsystemen
Op de gang vind je de centrale plek, waar de kinderen samenkomen en samen kunnen eten, spelen, muziek maken, werken en met elkaar kunnen kletsen. Daar staan picknicktafels en bijpassende banken die ervoor zorgen dat alle kinderen van verschillende leeftijd ergonomisch kunnen zitten. De verrijdbare banken zijn ook makkelijk te verplaatsen. En hoe handig is het dat elk kind zijn of haar eigen spulletjes netjes kan opbergen? Daar is ook over nagedacht in de inrichting. De garderobe met de opvallende oranje kleur van Freekids kan je niet ontgaan.

Freekids De Werf Zaandijk

Opgeruimd staat netjes

De opbergsystemen zijn een echte musthave.
Opbergzakken waar de kinderen allerlei spulletjes netjes in kunnen opbergen.

Natuurlijke tinten om de rust te bewaren
Alle ruimtes zijn licht en fris ingericht, overzichtelijk en voorzien van duidelijke hoeken. Zo ook op de babygroep, daar waar graag de rust bewaard wordt. Daarom is er gekozen voor een grondbox met daarin een mat op maat in een zachte naturel tint. De wieg en wipstoel mochten niet ontbreken!

Verschoonruimte en opbergruimte in één
Ook de verschoonruimte heeft een make-over gekregen. Een dubbele commode waarop twee kindjes tegelijkertijd verschoond kunnen worden, en die daarnaast ook genoeg opbergruimte heeft voor onder andere luiers. De ramen zorgen ervoor dat de PM-er tijdens het verschonen gewoon overzicht op de groep kan behouden.

Kinderopvang inrichting

Even sparren?

Wij denken graag met je mee!
Laat jouw gegevens achter en ga vrijblijvend met onze inrichtingsspecialisten in gesprek om te sparren over jouw inrichtingsvraagstuk.
Neem contact met mij op


Binnenkijken bij andere kinderopvangorganisaties

Een greep uit de vele andere inrichtingsvoorbeelden ter inspiratie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.