BSO St. Bonifatius Haarzuilens

BSO St. Bonifatius Haarzuilens

Een nieuwe bso-locatie in het historische Haarzuilens.

In het historische Haarzuilens is een nieuwe bso gevestigd bij basisschool St Bonifatius. Een plek waar veel kinderen samenkomen, jong en oud. Dat vraagt om een op maat gemaakte inrichting, van ontwerp tot realisatie.

 • BSO St. Bonifatius Haarzuilens
 • BSO St. Bonifatius Haarzuilens
 • BSO St. Bonifatius Haarzuilens
 • BSO St. Bonifatius Haarzuilens

Er is in de ruimte bij de entree een zitplek gecreëerd met een bijzonder kiekje aan de wand. Hier prijkt een visual (slimframe met doek) van kasteel de Haar; een bekende en toeristische plek in Haarzuilens. Zo kan je van een in de basis wellicht een wat kale ruimte eenvoudig iets speciaals maken. De zitruimte heeft twee functies: een plek om lekker te zitten én een praktische opbergplek.

BSO St. Bonifatius Haarzuilens

Een bijzonder kiekje

Iets unieks aan je wand? Kies voor een levensgrote visual!
De visual maakt de ruimte niet alleen leuker, het zorgt ook voor een ruimtelijk gevoel.

Binnen de bso is er ook een ruimte die als groepsruimte functioneert, waar ook de basisschool gebruik van kan maken. Deze ruimte is voorzien van meubels uit de Fris & Stoer meubellijn. Licht van kleur, passend bij de aanwezige meubels.

Kinderopvang inrichting

Even sparren?

Wij denken graag met je mee!
Laat jouw gegevens achter en ga vrijblijvend met onze inrichtingsspecialisten in gesprek om te sparren over jouw inrichtingsvraagstuk.
Neem contact met mij op


Binnenkijken bij andere kinderopvangorganisaties

Een greep uit de vele andere inrichtingsvoorbeelden ter inspiratie.

Meer informatie over Heutink projectinrichting

 • showrooms
  Showrooms

  Ontmoeten, inspireren en brainstormen in onze showrooms verspreid door het land.

 • inspiratieboeken
  Inspiratieboeken

  Indrukwekkende line-up referentieboeken en inrichtingsspecials. Op zoek naar inspiratie voor jullie inrichting? Bekijk onze inrichtingsspecials en inspiratie- en themaboeken met honderden referentieprojecten.

 • maatwerk
  Maatwerk

  Maatwerk is geschikt om de ruimte optimaal te benutten én voor het neerzetten van een eigen identiteit, doorvertaald naar inrichting.

 • inspirerende projecten
  Inspirerende projecten

  Bekijk de projecten die we de afgelopen tijd mochten realiseren en doe inspiratie op voor de inrichting van speel-, leer- en werkomgevingen.