Navigation
header leesboek

Het Leesboek

Op weg naar Leessucces.

Direct naar:

Leren lezen en blijven lezen is de voorwaarde voor leessucces
Het leesonderwijs is sterk in ontwikkeling. Uit onderzoek blijkt dat de leesprestaties in Nederland er minder goed voorstaan in vergelijking met andere landen. Bijna een kwart van de leerlingen verlaat de basisschool onvoldoende geletterd. Goed leren lezen is in de 21e eeuw belangrijker dan ooit. Het is van invloed op de schoolloopbaan, de werkomgeving en het levensgeluk. Leesgedrag, leesaanbod en leesaanpak zijn bepalend voor leessucces. Het is de uitgelezen basis voor meer gemotiveerde lezers, betere opbrengsten en leerkrachten die op een haalbare manier zorgen voor een betere ondersteuning van alle leerlingen. Het Leesboek kan je hierbij helpen. Bouw samen aan vaardigheden en kennis vanuit samenhangend en breed leesonderwijs.

compleet aanbod

Het Leesboek

Leren lezen en blijven lezen is de voorwaarde voor leessucces.
Bouw aan vaardigheden en kennis vanuit samenhangend en breed leesonderwijs
Gratis aanvragen!

Benieuwd naar het Leesboek?

Blader door het online boek of vraag hieronder een gratis exemplaar aan.

Een compleet aanbod
De combinatie van relevante additionele materialen en de juiste methode zorgt voor een optimaal rekenaanbod. Hulp nodig bij het maken van de juiste productkeuze of bij de oriëntatie op een nieuwe rekenmethode? Onze adviseurs helpen je graag met onafhankelijk advies, een zichtzending of een vrijblijvende offerte. Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan ons informatiecentrum om alle (methodische) materialen te bekijken.

 • agenda
  Meer Actueel

  Op zoek naar meer tips, lopende acties, nieuws, brochures en events? Bekijk hier alles in het onderdeel Actueel.

 • winkelwagen
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!

 • samen
  Meer informatie?

  Heb je een vraag of wil je meer informatie over de inhoud op deze pagina of een ander onderwerp? We helpen je graag verder. Neem gerust contact op met jouw Heutink adviseur of vaste contactpersoon van ons klantenserviceteam. Je vindt alle gegevens hier: