Navigation

organiseren en faciliteren

Themaboek Organiseren en faciliteren

Alles wat je wilt weten over en nodig hebt om te organiseren en faciliteren.
Handige materialen voor op kantoor, in de bureaula of op de groep. Maar ook op het gebied van veiligheid, hygiëne en meer.
bekijk het complete boek

Praktische materialen voor op de werkvloer
Voor het opvangen van kinderen heb je een heel breed aanbod aan materialen nodig. Naast het juiste meubilair en leuk en leerzaam speelgoed zijn er ook genoeg praktische zaken die niet mogen ontbreken. Denk hierbij aan musthaves op het gebied van veiligheid bijvoorbeeld. Want een ongeluk zit in een klein hoekje! Maar ook praktische zaken voor op kantoor. Daarnaast is het belangrijk om naast een veilige en een schone omgeving te bieden.

Alles wat je hiervoor nodig hebt en meer vind je in de hoofdstukken:

 • Kantoor
 • Veiligheid
 • Facilitair
 • ICT

Themaboek Organiseren en faciliteren aanvragen

boek aanvragen

Alles voor jouw kinderopvang

Themaboek Organiseren en faciliteren.
Hebben? Vraag ernaar bij jouw Heutink-adviseur of vraag een exemplaar óf zelfs de hele boekenbox aan.
Boek aanvragen
Onderdeel van box met 5 themaboeken

Thuis in de kinderopvang.
Een set van vijf bestel- en inspiratieboeken met alles over inrichten, organiseren en faciliteren, knutselen, spelen en bewegen en ontwikkelen en ontdekken.
boekenbox aanvragen
boekenbox

Themaboeken apart uitgelicht

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk ook de andere themaboeken.

 • inrichten en meer
  Inrichten en meer

  De inrichting van jouw opvang is het hart van jouw organisatie. Dit hoofdboek bevat dan ook veel meer dan alleen kwaliteitsmeubilair en inspiratie voor inrichting. Alles over tradities, trends & de toekomst.

 • ontwikkelen en ontdekken
  Ontwikkelen en ontdekken

  Een greep uit het assortiment als het gaat om het stimuleren van de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van kinderen op allerlei vlakken.

 • spelen en bewegen
  Spelen en bewegen

  In dit boek vind je een uitgebreid aanbod sport- en (buiten)spelmaterialen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Van rammelaars tot fietsjes, van gezelschapsspellen tot speeltafels.

 • knutselen
  Knutselen

  Van papier tot klei, van textiel tot hout. Hierin vind je een breed assortiment aan knutselmaterialen en leuke knutseltips om gelijk mee aan de slag te gaan.

Advies, hulp of meer informatie?
Doordat we de markt door en door kennen, onafhankelijk adviseren en daardoor met een open blik met je meedenken, helpen we te focussen op dát wat jouw organisatie nodig heeft op elk moment. Voor advies, hulp of meer informatie neem je contact op met jouw adviseur of met onze binnendienst.

Contact opnemen