Navigation

knutselen

Themaboek Knutselen

Van papier tot klei, van textiel tot hout.
Naast een overzicht van alle materialen bevat dit boek ook leuke knutseltips om gelijk mee aan de slag te gaan.
bekijk het complete boek

Aan de slag met creativiteit
Creatief bezig zijn, dat kan op allerlei manieren. En naast dat het heel leuk is, is het ook nog eens ontzettend goed voor de ontwikkeling van kinderen. Zo creëren ze zelfvertrouwen door iets moois te maken, leren ze probleemoplossend denken en werken ze aan hun motorische vaardigheden en concentratievermogen. Maar het allerbelangrijkste, kinderen moeten plezier hebben in dat wat ze doen en maken.

In dit boek vind je een breed aanbod aan creatieve materialen:

 • Schilderen
 • Tekenen
 • Knippen en plakken
 • Hobbymaterialen
 • Feest

Themaboek Knutselen aanvragen

knutselen

Alles voor jouw kinderopvang

Themaboek Knutselen.
Hebben? Vraag ernaar bij jouw Heutink-adviseur of vraag een exemplaar óf zelfs de hele boekenbox aan.
boek aanvragen

Uitgelicht uit het themaboek

Interessante verhalen, tips en meer…

 • knutsel
  Knutseltips waarmee je direct aan de slag kan

  Blader door het boek en je komt overal leuke inspiratie- en knutseltips tegen mét alle benodigdheden. We hebben er een aantal voor je geselecteerd!

 • klei
  Gebruik je de juiste klei?

  Knutselen met klei. Er zijn zóveel soorten en kleuren klei met elk hun eigen gebruikershandleiding. Welke klei gebruik je waarvoor? Wij leggen het je uit!

 • creatief
  Aan de slag met creativiteit

  Voor elke doelroep de juiste materialen. Al deze materialen maken het mogelijk om op verschillende manieren aan de slag te gaan met creativiteit. Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Onderdeel van box met 5 themaboeken

Thuis in de kinderopvang.
Een set van vijf bestel- en inspiratieboeken met alles over inrichten, organiseren en faciliteren, knutselen, spelen en bewegen en ontwikkelen en ontdekken.
boekenbox aanvragen
boekenbox

Themaboeken apart uitgelicht

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk ook de andere themaboeken.

 • inrichten en meer
  Inrichten en meer

  De inrichting van jouw opvang is het hart van jouw organisatie. Dit hoofdboek bevat dan ook veel meer dan alleen kwaliteitsmeubilair en inspiratie voor inrichting. Alles over tradities, trends & de toekomst.

 • themaboek organiseren en faciliteren
  Organiseren en faciliteren

  Een boek vol handige materialen voor op kantoor, in de bureaula of op de groep. Maar ook op het gebied van veiligheid, hygiëne en meer.

 • ontwikkelen en ontdekken
  Ontwikkelen en ontdekken

  Een greep uit het assortiment als het gaat om het stimuleren van de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van kinderen op allerlei vlakken.

 • spelen en bewegen
  Spelen en bewegen

  In dit boek vind je een uitgebreid aanbod sport- en (buiten)spelmaterialen voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Van rammelaars tot fietsjes, van gezelschapsspellen tot speeltafels.

Advies, hulp of meer informatie?
Doordat we de markt door en door kennen, onafhankelijk adviseren en daardoor met een open blik met je meedenken, helpen we te focussen op dát wat jouw organisatie nodig heeft op elk moment. Voor advies, hulp of meer informatie neem je contact op met jouw adviseur of met onze binnendienst.

Contact opnemen