staander

Kerststaanders maken

De gouden ring op voet is een goede basis voor het maken van een winterscène of kerststuk. Door het houten plateau heb je genoeg ruimte om een mooi kerststuk te maken. De gouden ring geeft je de ruimte om het geheel af te maken met hangende decoratie.

  • kerst staander boompjes
    Winterscène

    Deze simpele, minimalistische winterscène is makkelijk in elkaar te zetten. Plak de decoratie kerstboompjes op het houten voetstuk met een lijmpistool. Bedek de rest van het houten voetstuk met spuitsneeuw. Let op: de sneeuw zal niet opdrogen of hard worden, dus pak het voetstuk na het spuiten van de sneeuw niet te vaak op. Lijm met een lijmpistool kerstdecoratie aan de gouden ring.

  • kerststuk
    Kerststuk

    Lijm met een lijmpistool dennentakken op het houten voetstuk. Wil je de metalen ring op voet na de kerst omtoveren tot andere decoratie? Maak dan gebruik van een stuk oase op het voetstuk. Steek hier de dennentakken in. Steek verschillende kerstdecoraties in het oase zoals de rode bessen, de dennenappels en de kerstballen. Wees creatief! Plak een bakje of een glazen potje in het midden van je kerststuk. Hier kun je een waxinelichtje in plaatsen. Lijm of gebruik bloemendraad om mos aan de ring te bevestigen. Hang met draad een kerstbal in het midden van de ring. Laat de kerstbal niet exact boven het potje voor je waxinelichtje hangen, zodat de kerstbal niet smelt door de hitte.
Bekijk alle kerstideeën

Ga creatief aan het werk met kerstdecoraties. Maak kerststukjes, kerstkransen, kerstbomen en meer.

Bekijk de ideeën

Bekijk de materialen

Grote kerstbomen en decoratie mini kerstboompjes, heel veel kerstdecoraties, en nog veel meer.

Bekijk alle kerstmaterialen