stappenplan talens verf

Handleiding cactus met Royal Talens Ecola

 • talens verf stap 1
  Stap 1

  Maak met potlood een schets op papier. Op de voorgrond staan één of meerdere cactussen. De achtergrond bestaat uit heuvels die met gekromde lijnen in elkaar over lopen, zodat het lijkt dat ze achter elkaar verdwijnen.

 • stap 3 verf talens
  Stap 2

  We gebruiken verschillende tinten groen voor de cactussen, waarvan de basis donkergroen is. Met deze kleur trek je met het dunne penseel smalle lijnen van boven naar beneden over de cactus. Houd een dunne, witte lijn tussen de groene stroken. Meng voor de linker cactus een beetje wit (nr. 100) door de groene plakkaatverf. Met de gemengde verf vul je de witte strepen in. Meng voor de rechter cactus een beetje citroengeel (nr. 205) door het lichtgroene mengel. Vul hiermee de witte strepen in de rechter cactus.

 • stap 3 verf talens
  Stap 3

  Maak met de donkergroene verf kleine stekels rond de buitenkant van de cactus. Maak met wit de basis van de middelste cactus. Begin met kleine stekels aan de buitenkant. Meng een beetje wit (nr. 100) met een beetje groen (nr. 602). Vul de cactus daarna in met deze kleur. Maak met het penseel (nr. 2) hele dunne groene streken, die met de vorm van het blad meegaan.

 • stap 5 verf talens
  Stap 4

  Meng de magenta verf (nr. 359) met een klein beetje lichtblauwe verf (nr. 501), zodat je een roze-paarse tint krijgt. Trek met het dunne penseel randen langs de cactussen. Vul met het dikke penseel het gehele vlak egaal op. Vul de volgende vlakken op dezelfde manier. Maak verschillende tinten (van donker naar licht) door steeds een beetje wit toe te voegen. Door dit keurverloop creëer je diepte in de illustratie.

 • stap 6 verf talens
  Stap 5

  Vul de lucht in met lichtblauwe verf door blauw (nr. 501) te mengen met wit (nr. 100). Laat dit opdrogen. Creëer een diepte-effect door een aantal donkerblauwe strepen in de lucht aan te brengen.

 • eindresultaat verf talens
  Het eindresultaat

  Laat de schildering goed drogen. Het is nu klaar om een mooie plek te geven.Direct naar de juiste producten en informatie

 • service en support
  Contact

  Hoe kunnen we je helpen? Heb je een vraag of wil je informatie? We helpen je graag verder.

 • Inspiratie & verdieping
  Service & support

  Heb je een vraag of wil je informatie? We helpen je graag verder. Op deze pagina vind je alle informatie over bestellen en betalen, leveren en retourneren, veelgestelde vragen en contactmogelijkheden.

 • online shop heutink
  Shop

  Direct aan de slag met het zoeken, vinden en selecteren van materialen? Je vindt alles op categorie verzameld in onze online shop. Plaats producten op je wensen- of bestellijst of bestel direct!