Fectar: haal de belevingswereld van je leerling het lokaal in met Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR)

Met Fectar kunnen leerlingen zonder enige programmeerervaring Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) creëren en delen. De mogelijkheden van Fectar zijn vakoverstijgend en werken op alle apparaten, van smartphones tot VR-brillen en Hololens. Leerlingen kunnen kiezen waarmee ze willen werken en vinden in de Fectarstudio verschillende basissjablonen om te starten met programmeren. Zo leren ze op een interactieve en leuke manier werken met 3D-content.

Als docent kun je gebruik maken van duizenden gratis of betaalde lessen, maar je kunt ook zelf lessen of andere content maken samen met jouw leerlingen. Met de docentenprofessionalisering van Fectar kun je binnen 4 uur leren hoe je content kunt maken en AR en VR kunt inzetten in jouw lessen. Een waardevolle, inspirerende toevoeging voor je lessen die generatie Z en Alpha zeker zal boeien.

Fectar downloaden
Wil je Fectar eens proberen? Via de onderstaande links kun je de app downloaden.
Download in de Google Playstore
Download in de Appstore

Ontdek onze productvideo's in Fectar

  • Fectar - mBot - Heutink
    mBot

    Deze educatieve robot van Makeblock is de perfecte tool voor STEAM-educatie en onderwijs in 21e-eeuwse vaardigheden. Bekijk meer informatie over de mBot in de Fectar-app.

  • Fectar - snijplotter - Heutink
    Snijplotter GCC Expert 24 II

    De ideale snijplotter voor het onderwijs. Bekijk meer informatie over de snijplotter in de Fectar-app.