Kennis & inspiratie


INSPIRATIE voor uw organisatie

Heeft u onze inspiratieboeken Inspiratie voor uw inrichting en Alles voor de onderbouw al bekeken? Met deze online aanvulling sluiten wij aan bij deze mooie boeken en willen wij u inspireren aan de hand van praktijkvoorbeelden. Referenties, achtergrondverhalen, tips, ideeën en handige downloads, allemaal aan de hand van herkenbare ruimtes en activiteiten. Binnenkijken bij de buren, horen hoe anderen te werk gaan, verassende en inspirerende oplossingen, invalshoeken en ideeën.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier inspiratie voor uw inrichting of Bekijk hier Alles voor de onderbouw


Gestructureerde, slimme inrichting voor onderwijs- en zorginstelling Yulius en Pameijer

Geschreven op woensdag 2 maart 2016

Zeer moeilijk lerenden werken aan leerdoelen én bereiden zich voor op een zelfstandig leven in de praktijk- en theorielokalen van Yulius en Pameijer. Er is rust in de lokalen en daardoor is er letterlijk ruimte voor elk individu.
Lees verder

Stoere techniek- en muzieklokalen voor het Vechtdal College

Geschreven op maandag 1 februari 2016

Voor het Vechtdal College hebben we voor de techniek-, handvaardigheid-, kunst- en muziekvleugel een inrichting verzorgd met een stoere uitstraling door natuurlijke materialen nadrukkelijk terug te laten komen en door gebruik te maken van berken multiplex meubilair.
Lees verder

Praktijkgerichte inrichting met reusachtige boom als hart van de school voor het Pro College

Geschreven op vrijdag 8 januari 2016

Voor het Pro College realiseerden we een bijzondere inrichting. Eentje waarmee zelfs de krant werd gehaald. Mogen we u voorstellen aan de indrukwekkende Ficus Benjamin? Het hart van het Pro College!
Lees verder

Techni Meubel levert maatwerk aan Avans Hogeschool

Geschreven op donderdag 15 oktober 2015

Onlangs plaatste dongen.nieuws.nl een mooi artikel over de inrichting van Avans Hogeschool door Techni Meubel met de titel ‘Techni Meubel klaart grote klus bij AVANS HS’. Lees het artikel hier.
Lees verder