Kennis & inspiratie


INSPIRATIE voor uw organisatie

Heeft u onze inspiratieboeken Inspiratie voor uw inrichting en Alles voor de onderbouw al bekeken? Met deze online aanvulling sluiten wij aan bij deze mooie boeken en willen wij u inspireren aan de hand van praktijkvoorbeelden. Referenties, achtergrondverhalen, tips, ideeën en handige downloads, allemaal aan de hand van herkenbare ruimtes en activiteiten. Binnenkijken bij de buren, horen hoe anderen te werk gaan, verassende en inspirerende oplossingen, invalshoeken en ideeën.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier inspiratie voor uw inrichting of Bekijk hier Alles voor de onderbouw


Heutink richt LEGO Education Innovation Studio in voor Saxion Enschede

Geschreven op donderdag 15 oktober 2015

Samen het beste uit Techniek & Wetenschap halen! Door de krachten te bundelen biedt deze LEIS inspiratie voor zowel Saxion medewerkers en studenten als voor leerkrachten en leerlingen in het basisonderwijs.
Lees verder

Duurzaam vakmanschap weer op de kaart dankzij Rotterdam Vakmanstad

Geschreven op woensdag 16 september 2015

Docenten worden beschikbaar gesteld voor technieklessen in het basisonderwijs. Met behulp van de LEGO Leerlijn maken kinderen enthousiast kennis met Techniek & Wetenschap!
Lees verder

Obs West zet eigen LEGO Education Innovation Studio op

Geschreven op woensdag 16 september 2015

Openbare basisschool West (Capelle ad Ijssel) heeft i.s.m. Heutink een LEIS opgezet. Inzetbaar voor eigen gebruik maar ook voor andere geïnteresseerden in de regio's Den Haag en Rotterdam.
Lees verder