Kennis & inspiratie


INSPIRATIE voor uw organisatie

Heeft u onze inspiratieboeken Inspiratie voor uw inrichting en Alles voor de onderbouw al bekeken? Met deze online aanvulling sluiten wij aan bij deze mooie boeken en willen wij u inspireren aan de hand van praktijkvoorbeelden. Referenties, achtergrondverhalen, tips, ideeën en handige downloads, allemaal aan de hand van herkenbare ruimtes en activiteiten. Binnenkijken bij de buren, horen hoe anderen te werk gaan, verassende en inspirerende oplossingen, invalshoeken en ideeën.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier inspiratie voor uw inrichting of Bekijk hier Alles voor de onderbouw


Check in bij Heutinks methodewebinars!

Geschreven op woensdag 1 april 2020

Onder normale omstandigheden zou u zich nu misschien oriënteren op een nieuwe rekenmethode. Nu heeft dat waarschijnlijk even in de ijskast gestaan en lijkt een oriëntatiegesprek of -bezoek lastig te organiseren. Maar hoe moet het nu met uw nieuwe methode? Daar hebben we wat op bedacht. We zijn er namelijk voor u, ook op afstand! Check in bij de speciaal ingelaste methode-webinars!
Lees verder

Kom naar onze Wereldoriëntatiemiddagen in 2020!

Geschreven op donderdag 14 november 2019

Op zoek naar een nieuwe methode voor aardrijkskunde, geschiedenis, natuur & techniek of naar een methode die dit geïntegreerd aanbiedt? Bezoek dan onze wereldoriëntatiemiddag. Tijdens de verschillende sessies word je volledig geïnformeerd door uitgever over hun visie op wereldoriëntatie en/of zaakvakonderwijs. Kies zelf welke 3 sessies je bijwoont.
Lees verder

Leren in een digitale tijd | blog deel 1

Geschreven op dinsdag 10 april 2018

De wereld om ons heen verandert. Kinderen willen graag meer regie over hun leerproces. Digitale content en het gebruik van devices spelen daarbij een steeds grotere rol. Wat betekent dat voor u als leerkracht? Nieuwkomers Faqta en Bomberbot beschrijven een andere aanpak in het gratis e-book 'Leren met devices'.
Lees verder