Heutink ICT wint internationale award

Geschreven op zondag 13 september 2015

 

Best Reseller of the Year

Heutink ICT is door het Amerikaanse Ruckus Wireless uitgeroepen tot 2014 Best
Reseller of the Year. De toekenning van deze award werd bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Big Dog Conference van Ruckus Wireless, dat dit jaar plaatsvond in Rome.

Sterke combinatie

Heutink ICT ontvangt de bekroning vanwege een groot aantal met Ruckus Wireless-oplossingen geboekte successen in Nederland. Heutink ICT is al jaren TopDog partner
van Ruckus Wireless en heeft op vele scholen in met name het primair onderwijs
Smart WiFi-oplossingen van het merk uitgerold. De gerealiseerde draadloze netwerken worden door Heutink ICT aangeboden op basis van WaaS (WiFi as a service). Heutink ICT werkt in dit verband nauw samen met de Nederlandse distributeur Alcadis, die tijdens dezelfde Big Dog Conference door Ruckus Wireless werd uitgeroepen tot 2014 Best Distributor of the Year. Een sterke combinatie dus!

Vereerd...

‘We zijn zeer vereerd dat we deze award in ontvangst hebben mogen nemen. Dit bewijst dat we met onze WaaS oplossing op de goede weg zijn en dat onze inzet, kennis en kunde wordt gewaardeerd. We hebben een krachtige en betaalbare WiFi-oplossing in handen
die het onderwijs helpt om overal en altijd met elk device te kunnen leren binnen de school. Zo kan een school bijvoorbeeld probleemloos tablets inzetten. We hopen dat
meer scholen de waarde van onze WaaS oplossing herkennen en daarmee volgend jaar deze award te prolongeren.’ aldus Robert Terhalle van Heutink ICT, die de prijs in ontvangst nam.

Kennis van de onderwijsmarkt

Bastiaan van Baren, Business Development Manager bij Alcadis, roemt met name Heutink’s kennis van de onderwijsmarkt: “Heutink ICT verdient deze award vanwege de bewezen expertise binnen de educatiemarkt en het vermogen om de Smart WiFi-technologie te integreren in de eigen turn-key oplossing voor scholen. Hiermee wordt de Smart Wi-Fi-technologie van Ruckus Wireless daadkrachtig gepositioneerd binnen het onderwijs in Nederland. We zijn dan ook erg enthousiast over het succesvolle partnership tussen Heutink ICT, Alcadis en Ruckus Wireless voor de komende jaren.”
“Heutink ICT heeft deze award met name verdiend op grond van de eigen dienst Edu-Waas in combinatie met de Smart WiFi-oplossingen van Ruckus Wireless. Mede dankzij de door Heutink ICT opgebouwde kennis en expertise rondom de Ruckus Wireless-oplossingen zal dit binnen afzienbare tijd resulteren in nog meer succes binnen de onderwijsmarkt”, aldus Fred Voogt, Regional Sales Manager Nederland bij Ruckus Wireless.

Over Alcadis

Alcadis is een innovatieve netwerkspecialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Het bedrijf is een waardevolle partner voor service providers, operators
en een breed partnerkanaal. In samenwerking met partners ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt Alcadis duurzame (private en publieke) netwerken die klaar zijn voor het leveren van geavanceerde services. www.alcadis.nl Over Ruckus WirelessRuckus Wireless is gespecialiseerd in het ontwikkelen van WiFi-apparatuur die dankzij gepatenteerde technologieën borg staat voor uitstekende dekking, betrouwbaarheid en gebruikersgemak. De Smart WiFi-producten zijn ontwikkeld om snelle en betrouwbare in- en outdoor WiFi-connectiviteit te bieden op de meest veeleisende locaties, voor veel gelijktijdige gebruikers.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in Ruckus? Lees er hier meer over of neem contact op met uw adviseur voor vrijblijvend advies.