Makeblock special | doorgaande lijn coding en robotica

Geschreven op dinsdag 18 mei 2021

 


Makeblock Education is speciaal ontworpen voor het onderwijs om goed technologie-onderwijs te kunnen geven

Kinderen zien en ervaren elke dag technologie in de wereld om hen heen. Of het nu om een automatische schuifdeur gaat, een scanner voor de boodschappen of een robotgrasmaaier. Technologie wordt overal toegepast. Daarom is kennis van coding en robotica een essentiële vaardigheid voor de toekomst.


Krachtige oplossingen

Makeblock Education biedt vanaf het basisonderwijs een krachtige doorgaande lijn voor coding en robotica. Voor elke doelgroep is er een slim platform van zorgvuldig ontworpen hardware, software en lessen. Leren over coding en robotica is eenvoudig gemaakt. Alles vanuit de gedachte van een samenhangend platform.De oplossingen zijn met elkaar verbonden, zodat kennis en vaardigheden die in het basisonderwijs zijn opgedaan een goed vervolg krijgen met zeer brede mogelijkheden in het voortgezet onderwijs.

Scoor de producten uit deze doorgaande lijn nu voor een actieprijs! 

Bekijk alle actieproducten | Blader door de online brochure

                       

 

 

 MEER INFORMATIE

Meer informatie of vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw vraag aan de klantenservice of je adviseur. Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn voor het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Neem contact op Meer info