Het Heutink VO-pakket | editie mei 2021

Geschreven op dinsdag 18 mei 2021

 

Alles in huis voor 2021-2022

Waar u inmiddels gewend bent om elk jaar rond deze tijd een krant te ontvangen met daarin alle ruimte voor voorraadvullers en verrijkers voor uw leermiddelenaanbod, doen we het dit jaar een beetje anders. Namelijk: in de vorm van een brochure. 

Divers aanbod aan materialen en inspiratie

In deze brochure vindt u vertrouwde en nieuwe materialen voor de creatieve vakken en Techniek. Verder schenken we, net als de afgelopen edities, aandacht aan meubilair en door ons gerealiseerde onderwijsinrichtingen. Daarnaast ook aandacht voor producten en inspiratie rondom 21e-eeuwse vaardigheden, STEAM, digitale geletterdheid, robotica en programmeren. 

Meer dan alleen een brochure: alle onderdelen van het pakket

Naast de brochure zitten in dit pakket ook andere onderdelen, die u helpen om alles in huis te halen voor komend schooljaar. Hieronder alle onderdelen van het pakket.

  
     

Brochure

Boordevol nieuwe en vertrouwde producten. Daarnaast vindt u de nodige inspiratie voor uw leeromgeving. 

> Bekijk digitaal

 

Deurkalender & poster

Handige planner op groot formaat met op de achterzijde een poster over de 7 werelden van techniek. 

> Bekijk digitaal

 

STEAM Quickstarter & 2 Challengekaarten

Hulpmiddel om de STEAM Challengekaarten te leren lezen en zo effectief mogelijk in te zetten. Ook 2 kaarten bijgevoegd.


Heeft u (nog) geen Heutink VO pakket ontvangen of wilt u graag een extra exemplaar van het pakket? Of wilt u graag een onderdeel uit het pakket aanvragen?

> Vraag hier een gratis (onderdeel van het) pakket aan

In de volgende categorieën uit de brochure zijn producten extra voordelig

Klik hieronder op een categorie om de producten uit de betreffende categorie te bekijken. Een groot deel van de producten die daar getoond worden hebben actieprijzen. De prijzen uit de brochure lopen t/m 30 september 2021. 

> Creatief
Verbruiksmateriaal en nieuwe creaproducten.
> Creatief & Techniek
Materialen en meubilair voor de praktijkvakken.
> Techniek
Van vertrouwde schuurmachines en neuwe boormachines tot high-tech lassimulatoren.
> STEAM
Producten die aansluiten bij STEAM-onderwijs.

Uit de brochure | actie met Heutink acrylverf

Kans maken op een gratis set? Meld u aan door uw gegevens in te vullen. We verloten 10 sets onder alle deelnemers.  

> Bekijk de actie in de brochure (pagina 3)
> Aanmelden voor de actie

 

Aandacht voor mens, milieu en materiaal: groen tintje als rode draad door dit pakket

Waarom? Het afgelopen jaar bood flinke uitdagingen. Tegelijkertijd bracht het ook inzichten en bewustwording. Over gezondheid, welzijn, de natuur en onze rol daarin bijvoorbeeld. In het onderwijs is er veel aandacht voor het wegwerken van eventuele leerachterstanden, maar aandacht voor alles daar omheen is vanzelfsprekend minstens zo belangrijk. Daarom staat dit pakket dit jaar op meerdere manieren in het teken van aandacht: voor mens, milieu en voor materiaal.

We kozen bewust voor minder papier. Onder andere door een veel kleiner formaat en compactere productinformatie. Al het papier en de inkt die gebruikt is voor dit pakketje zijn hartstikke groen. Niet qua kleur, maar wel qua grondstof en productieproces. En ook hebben we de drukkerij en de pakketverwerker geselecteerd op basis van hun duurzame werkwijze. 

 

 MEER INFORMATIE

Meer informatie of vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel uw vraag aan de klantenservice of uw adviseur. Volg Heutink voortgezet nu ook op Facebook, Instagram en LinkedIn voor het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

Neem contact op Meer info