Gratis Masterclass Onderzoekend en Ontwerpend Leren van Studio Tast | 18 mei via Zoom

Geschreven op vrijdag 2 april 2021

 

Kennismaken met Groow tijdens een digitale bijeenkomst

Tijdens de Masterclass Onderzoekend en Ontwerpend Leren kunt u kennismaken met de Groow toolkit en het platform. Aan de hand van een toegankelijke mix van theorie en een praktische opdracht maakt u een goede start met Onderzoekend en Ontwerpend Leren. Groow is ontworpen door Studio Tast. Steeds meer scholen werken met het platform en om dat te vieren en iedereen te helpen bij een goede start, worden gebruikers uitgenodigd voor deze digitale bijeenkomst.

Deze bijeenkomst is met name interessant voor scholen die gebruik (gaan) maken van Onderzoekend en Ontwerpend Leren. 

Dinsdag 18 mei | 15.00 tot 16.30 uur

Het programma van de masterclass:         

  • Presentatie: Onderzoekend en Ontwerpend Leren
  • Workshop: Groow toolkit + platform
  • Q&A sessie: Ready, set… Groow!

Digitaal via Zoom | gratis deelname!

 

Wilt u de digitale bijeenkomst graag bijwonen?

Dat kan! U kunt een e-mail sturen naar Studio Tast, door een e-mail te sturen naar groow@studiotast.com, waarin u aangeeft dat u zich aan wilt melden voor de masterclass. U kunt hieronder ook op ‘Aanmelden’ klikken. Heeft u collega’s die ook graag deelnemen? Vermeld de e-mailadressen van de collega’s bij uw aanmelding, zodat ook zij een uitnodiging ontvangen. 

> AANMELDEN

Vragen?

Heeft u vragen over de masterclass, de toolkit of het platform? Dan kunt u contact opnemen met uw adviseur. Hij of zij helpt u graag. 

> Adviseurs

 MEER INFORMATIE

Meer informatie of vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw vraag aan de klantenservice of je adviseur. Volg Heutink voortgezet nu ook op Facebook, Instagram en LinkedIn voor het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

Neem contact op Meer info