Bas in de klas voor thuis | gratis

Geschreven op woensdag 17 februari 2021

 

Actie verlengd tot en met de voorjaarsvakantie

Met Bas in de klas voor thuis kunnen kinderen uit groep 1 en 2 blijven oefenen met rekenen en taal. De actie loopt t/m de voorjaarsvakantie. De verschillende spelletjes kunnen gespeeld worden op de tablet en op de computer.

Bas in de klas voor thuis is een onderdeel van een complete lesmethode. Bas in de klas is een programma voor taal en voorbereidend rekenen voor peuters en kleuters. De materialen van Bas geven al jaren mogelijkheden om het onderwijs in groep 1 en 2, peuters, kleuters en NT2-kinderen in te richten. De methode biedt leerkrachten de mogelijkheid tot differentiatie, zo is er aandacht voor kinderen die moeite hebben met het beoogde lesdoel.

         

64 taal- en rekenspelletjes

Palet educatie biedt Bas in de klas voor thuis tijdelijk gratis aan om ouders en kinderen te voorzien van leuke en leerzame reken- en taalspelletjes.

De spelletjes van Bas kunnen ook op school gespeeld worden. De leerkracht heeft dan de mogelijkheid om spelletjes klaar te zetten, niveau aan te passen en de voortgang per leerling te bekijken.

 

> Gratis gebruik maken van Bas in de klas voor thuis

 
MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over Bas in de klas? Bekijk de methodepagina van Bas in de klas, mail ons via onderstaande button of stel uw vraag aan de klantenservice. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

Mail ons Klantenservice