De ervaring van Nadi met de mamaRoo Sleep

Geschreven op vrijdag 13 november 2020

 

MamaRoo Sleep in de praktijk

Kinderdagverblijf Partou uit Eindhoven heeft kennisgemaakt met de mamaRoo sleep van 4moms: een slimme slaapoplossing. Hieronder lees je hoe Nadi en haar collega’s de mamaRoo Sleep hebben ervaren.  

De mamaRoo Sleep volgens Nadi Cadenas Rojo – kinderdagverblijf Partou

“Als allereerste moet ik toegeven dat we de mamaRoo sleep helemaal geweldig vinden bij ons op de groep! Wij zouden deze echt wel aanraden. We maken er volop gebruik van met onze kleintjes en merken dat ze hier ook echt in ontspannen. Vaak slapen ze al voordat we het in de gaten hebben. Vooral door de verschillende bewegingen waardoor ze niet constant op dezelfde manier gewiegd worden.

Wij gebruiken over het algemeen alleen de langzaamste of de op een na langzaamste standje omdat we juist willen dat ze het echt als ontspannend ervaren. De verschillende natuurgeluidjes helpen hier ook in mee. 

Een groot voordeel vind ik vooral dat je het kindje in het wiegje kan laten wiegen totdat het in slaap valt zonder dat je hem of haar de hele tijd vast moet houden of op de arm moet wiegen als je nog 14 andere kinderen op de groep hebt. De mamaRoo Sleep heeft ook een onderdeel in de 4moms app. Wij maakten vooral gebruik van de touchscreen op de mamaRoo zelf, maar via de app kan je van beweging veranderen of het wiegje een standje hoger of lager zetten. Ideaal!! Al met al alleen maar pluspunten!”

 

Meer weten over de MamaRoo Sleep?

 

> lees meer over de wieg

> lees meer over de bijbehorende mand

> lees meer over de bijbehorende lakens 

 

 

 

 

MEER INFORMATIE

Meer informatie of vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw
vraag aan de klantenservice of je adviseur. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Neem contact op Meer info