VO Najaarskrant | november 2020

Geschreven op maandag 2 november 2020

 

Heeft u de nieuwe Najaarskrant al gezien? 

Ook dit jaar hebben we, net als voorgaande jaren, een Najaarskrant samengesteld die in november op de mat valt. De looptijd van de actieprijzen is tot 24 december 2020! Zoals u van ons gewend bent vindt u in onze krant voorraadvullers en verrijkers voor uw leermiddelenaanbod, maar ook inspiratie voor de inrichting van uw leeromgeving. Denk hierbij aan materialen voor de creatieve vakken, machines en gereedschappen voor techniekonderwijs, meubilair en STEAM-producten. De nieuwste, meest bestelde en voordeligste materialen overzichtelijk in onze krant!

> Bekijk de Najaarskrant online

In deze uitgave materialen en inspiratie voor…

Wilt u liever direct de voor u relevante materialen en inspiratie zien in plaats van de hele krant doorbladeren? Dat kan, klik hieronder op een van de linkjes en u gaat direct naar de pagina’s van het betreffende onderdeel in de digitale versie van de krant. 

 

 

 

Doe mee met onze weggeefactie uit de krant

In onze krant vindt u ook een toffe actie, waarbij wij Talens Amsterdam Acryl-sets weggeven. Bestelt u in één order voor meer dan € 250,- (incl. btw) aan creatief materiaal? Dan maakt u kans op 1 van de 4 sets die Heutink weggeeft!

De set bestaat uit alle Amsterdam acrylkleuren: 90 tubes à 20 ml. Plaats uw bestelling op onze website of via uw Heutink-adviseur en vermeld in het opmerkingenveld de actiecode: AMSTERDAM-ACTIE-2020.

> Bekijk de actie in de digitale krant

> Lees meer over de set en de voorwaarden om mee te doen

 

 MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de set of de actie? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw vraag aan de klantenservice of je adviseur. Volg Heutink voortgezet nu ook op Facebook, Instagram en LinkedIn voor het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Neem contact op Meer info