De White Corner boekenplank

Geschreven op woensdag 21 oktober 2020

 

Niet zomaar een boekenplank

U herkent het vast wel. U wilt dat uw leer- of werkomgeving opgeruimd en netjes is. Uw boeken verdienen daarbij een mooie plaats in uw ruimte zodat u deze snel kunt raadplegen. Het wegstoppen van boeken in een kille, stalen kast draagt vaak niet bij aan een sfeervolle of open omgeving. Bovendien nemen kasten relatief veel ruimte in. Al snel valt de keuze dan op het gebruik van boekenplanken. Maar de meeste boekenplanken zijn voorzien van zichtbare bevestigingsmaterialen, zijn strak tegen de wand bevestigd of hebben nét niet de looks die u graag wilt. De White Corner is anders!

Strakke uitstraling door het minimalistische lijnenspel

Door de onzichtbare bevestiging en het minimalistische lijnenspel lijken de boeken te zweven. Zo geven de boekenplanken een ruimtelijk effect. Doordat de boekenplanken 15 mm vanaf de muur bevestigd worden is er ruimte om, achter de boeken langs, met licht te spelen. Ook biedt deze ruimte de mogelijkheid om eventuele snoeren achter de boeken langs te laten lopen. 

 

Nog meer voordelen...

Naast dat de White Corner een lichte en luchtige oplossing biedt voor al uw boeken en ordners, kent de White Corner de volgende eigenschappen:

  • Het frame is eenvoudig te monteren. Met een slim gatenpatroon is rekening gehouden met het voorkomen van boren in een voeg.
  • De White Corner boekenplanken zijn met behulp van verschillende montagedelen op bijna iedere ondergrond te monteren.
  • De legplanken zijn vervaardigd uit één stuk gevouwen stuk staalplaat. Oftewel, geen lelijke lasnaden of kieren.
  • De legplanken worden geplaatst nadat het frame gemonteerd is.
  • De White Corner is in alle RAL-kleuren leverbaar.
  • Met het modulaire systeem kunt u de planken eindeloos koppelen.
  • De boekenplank heeft een afmeting van 900 x 330 x 100 mm (l x d x h). 

White Corner bij de Universiteit Leiden

Dat de White Corner boekenplanken zeer geschikt zijn voor een leer- en werkomgeving blijkt wel uit het feit dat de Universiteit Leiden 1,5 kilometer aan White Corner boekenplanken heeft in onderwijsgebouw het Arsenaal. Onlangs is de gehele inrichting van het Arsenaal vernieuwd. Het strakke en ruimtelijke effect van de boekenplanken sluit naadloos aan bij de gewenste uitstraling binnen dit onderwijsgebouw.

 

De nieuwe inrichting van het Arsenaal was aanleiding voor PI, het gerenommeerde vakblad over interieurarchitectuur en interieurproducten, om er een artikel over te maken.

> Bekijk het artikel online 

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over deze boekenplank met strakke uitstraling? Of bent u al overtuigd en zou u graag exemplaren willen bestellen voor uw leeromgeving? Neem dan contact op met John van de Laar (Inrichtingsspecialist van Heutink projectinrichting). Hij is telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06 10 41 01 85, daarnaast kunt u hem een mailtje sturen naar: j.vandelaar@heutink.nl. Hij helpt u graag verder!


VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips.