Klaar voor de start: actiekrant voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op donderdag 14 mei 2020

 


Alvast nadenken over de producten voor komend schooljaar?

Na een roerige periode gaan de scholen in het voortgezet onderwijs voorzichtig weer open vanaf juni. De scholen zullen de lessen weer opstarten onder aangepaste omstandigheden. Waar scholen momenteel natuurlijk erg druk zijn met het faciliteren van 1,5 meter onderwijs voor de komende periode, is het ook niet onverstandig om alvast naar komend schooljaar te kijken. De zomervakantie is namelijk niet heel ver meer weg en ook voor volgend schooljaar wilt u alle materialen voor de leerlingen gereed hebben natuurlijk. Vandaar dat wij u een overzichtelijke actiekrant aanbieden met daarin honderden geselecteerde producten. 

Actiekrant met ruim 375 producten en kortingen tot 40%De actiekrant staat bomvol met voorraadvullers en verrijkers voor uw leermiddelenaanbod. Deze krant bevat ruim 375 producten. U vindt de nieuwste, meest bestelde en voordeligste materialen in de krant, genaamd 'Klaar voor de start'. Van creatieve producten voor schilderen en tekenen tot houtbranden en solderen. En van machines en gereedschappen tot aan populaire meubels voor het (vak)lokaal. 

Wilt u alvast de digitale variant van de krant bekijken? Dat kan! De meeste actieprijzen in deze krant, met kortingen tot 40%, lopen tot 31 oktober 2020. 

Bekijk de digitale versie van de actiekrant


Bundeling van hulp- en hygiënemiddelen voor het 1,5 meter onderwijs

Bent u eerst nog op zoek naar geschikte hulpmiddelen om het 1,5 meter onderwijs in de lokalen en andere ruimtes gereed te maken? Of zoekt u naar producten om de hygiëne te waarborgen in deze tijden? Hoe dan ook, wij hebben verschillende hulp- en hygiënemiddelen gebundeld. Denk aan scheidingsschermen, een hygiëne stop display en een desinfectiezuil, waarmee u klaar bent voor een frisse start!

Lees meer over onze producten voor 1,5 meter onderwijs

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie of heb je vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel jouw
vraag aan de klantenservice of jouw adviseur. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Mail ons Klantenservice