Waarom het slim is juist nu leerlingsets aan te schaffen

Geschreven op vrijdag 10 april 2020

 

Tip: ga voor de leerlingset van V/S

We zitten inmiddels in de tweede golf van het coronavirus in ons land. In tegenstelling tot de eerste golf blijven de scholen (voorlopig) open, tenzij het virus is vastgesteld bij meerdere leerlingen en/of medewerkers op scholen. Mede daarom is het aan het einde van het kalenderjaar goed om na te gaan of nieuwe leerlingsets moeten worden aangeschaft. Tip: ga voor de meest verkochte leerlingset van Europa, de set van V/S! 

De meest verkochte leerlingset van Europa in uw lokaal?

De meest verkochte leerlingset van Europa bestaat uit de leerlingtafel Uno-M en de PantoSwing-LuPo stoel van V/S. Zowel de tafel als stoel zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, passend bij de wensen van uw school. De set staat bekend om een lange levensduur (minimaal 20 á 25 jaar) en ergonomie. Heutink biedt u bovendien 10 jaar garantie op deze set!

Uno-M tafel & PantoSwing-LuPo stoel

Het eerste onderdeel van deze set is de leerlingtafel Uno-M. Deze tafel heeft aan beide zijden een zitmogelijkheid en is uitgevoerd met kras-, slag- en stootvast Lignodur blad. Het formaat van de tafel is vanaf 70 x 50 cm. Bovendien is het toepasbaar in diverse opstellingen.

Naast de Uno-M behoort ook de leerlingstoel PantoSwing-LuPo tot de leerlingset. Deze stoel is uitgevoerd met een ergonomisch gevormde zitkuip, die 100% recyclebaar is. De stoel is beschikbaar in diverse zithoogtes en uit te voeren in 12 kuip- en framekleuren. Bovendien is het onderstel voorzien van unieke duo-glijders waardoor krassen op linoleum vloeren voorkomen worden.

> Meer over de Uno-M tafel

> Meer over de PantoSwing-LuPo stoel

  


Minder ongelukken en schade met deze set

Geen leerling is gemaakt om stil te zitten. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat de ervaring van een lichte mogelijkheid tot bewegen het excessief bewegen vermindert, dat wil zeggen dat het leunen op de achterpoten van de stoel bijvoorbeeld afneemt. Hierdoor vermindert de kans op ongelukken en schade. De set wordt niet voor niets als studentproof omschreven. Ergonomie staat bovendien hoog in het vaandel bij deze leerlingset. De lichte beweging in de rug bevordert namelijk de bloedcirculatie in het lichaam.

 

Naast duurzaam ook heel praktisch

De leerlingset kenmerkt zich doordat het een duurzaam product is, maar ook het praktische aspect is noemenswaardig. Zo is de set ideaal voor de schoonmakers van uw lokalen!

Hoe? De stoel is namelijk gemakkelijk op te hangen aan de tafel, aangezien de stoel zich klemt tussen de poten van de tafel, waardoor deze niet van de tafel valt. Hierdoor ontstaat meer ruimte om onder de tafel schoon te maken. Ook hoeven de stoelen niet met vieze poten op het tafelblad gezet te worden. 


De set beperkt het aantal ongelukken, de schade, is duurzaam en praktisch, maar biedt nog meer voordelen...

  • Zowel de tafel als stoel is in diverse uitvoeringen toe te passen, waardoor u het aan kan laten sluiten bij de wensen van uw school;
  • Daarnaast is het door de vele uitvoeringen toe te passen in verschillende ruimtes;
  • Wij kunnen het naleveren van onderdelen van de set garanderen.

Heutink premium dealer V/S

Deze leerlingset is geproduceerd door V/S, dat behoort tot de Europese top van school-, kantoor- en objectmeubilair. De ruim 110 jaar bedrijfshistorie voorziet in talrijke patenten, toonaangevende productontwikkelingen en baanbrekende procesinnovaties. Het premium dealerschap van V/S is iets om trots op te zijn!

Leerlingsets bestellen of eerst meer informatie?

Leerlingsets kunt u via onze webshop bestellen maar uiteraard is het ook mogelijk om hierover contact op te nemen met ons. Verder staan onze inrichtingsspecialisten ook voor u klaar voor vragen over de set maar ook wanneer u andere vraagstukken inzake de oriëntatie of aanschaf van meubilair heeft. Zij staan klaar om u te helpen bij het maken van keuzes over meubilair dat 100% aansluit op uw onderwijs. 

 

 

 

  

Meer tips voor uw inrichting in ons gloednieuwe themaboek

In dit themaboek Inrichting vindt u een samenvatting van ontwikkelingen, partners, referenties, merken en tips op het gebied van meubels, inrichting van de leeromgeving, verblijfsruimtes en meer. U ontdekt voorbeelden van vernieuwende leeromgevingen gestoeld op onderwijsvisie, maatwerk en veelgekozen meubels.

> Lees meer over ons themaboek

> Reserveer vast een exemplaar

 

 

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel uw
vraag aan de klantenservice. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

Mail ons Klantenservice