Nienhuis Montessori Inspiratiemiddagen

Geschreven op woensdag 18 maart 2020

 

Wij geloven in de kracht van het kind

Een oprechte interesse in een bepaald onderwerp is volgens Maria Montessori de sleutel tot beter leren. De natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen zorgt ervoor dat zij hun eigen weg gaan. Montessori onderwijs stimulieert de behoefte om te willen leren. Ze stimuleren de fantasie, vergroten het inzicht en creëren een behoefte voor kwaliteit. Ze inspireren kinderen om te zoeken naar iets bijzonders.

De 150e verjaardag van Maria Montessori

Dit jaar vieren we de 150e verjaardag van Maria Montessori. Wat een mijlpaal! In een groot aantal landen in de wereld wordt dit groots gevierd. Zo vindt er in het najaar bijvoorbeeld een groot internationaal congres in Rome plaats, de plek waar het allemaal begon. Heutink wil dit ook niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Daarom organiseren we samen met Nienhuis Montessori verschillende inspiratiemiddagen. Kom tijdens deze middagen alles te weten over de nieuw ontwikkelde materialen volgens de klassieke uitgangspunten, ontdek de mogelijkheden van de nieuwe Cfolio-app, leer hoe activiteiten uit het dagelijks leven een bijdragen leveren aan het ontwikkelen van de executieve vaardigheden en ontdek hoe je bewegend leren volledig kunt inegreren in het dagelijks aanbod op school.

Inspiratiemiddagen


DATA

 15 april 2020  Hogeschool Rotterdam  > Inschrijven
 10 juni 2020  Heutink Informatiecentrum Rijssen  > Inschrijven

 

PROGRAMMA

   

  

 

 

 


> Inschrijven

 > Inschrijven

 

SAVE THE DATE

Maandag 28 september 2020 wordt er door Nienhuis Montessori in samenwerking met NMV een landelijke Montessori dag in Utrecht georganiseerd met het thema 'Ruimte voor ontwikkeling!'

 

 


MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail ons direct via onderstaande button of stel uw
vraag aan de klantenservice of uw adviseur. Volg ons op LinkedIn, Facebook, Pinterest of Instagram voor
het laatste nieuws, nuttige informatie en leuke tips. 

 

Mail ons Klantenservice