Vier themaboeken: haal alles in huis voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op donderdag 12 maart 2020

 

Viertal themaboeken

Met gepaste trots presenteren we u de gloednieuwe themaboekenbox van Heutink voortgezet. Een box niet geheel toevallig in de vorm van een huis; want anno 2020 heeft Heutink alles in huis voor het voortgezet onderwijs!

We stelden een viertal boeken samen binnen de vakgebieden en specialismen waar we sterk in zijn. Stuk voor stuk boeken bomvol nuttige informatie, prikkelende inspiratie en een greep uit ons inmiddels enorme aanbod materialen in techniek, science, BiNaSk, creatief, kantoor, inrichting, ICT en digitalisering.

Themaboek Techniek & BiNaSk

Samenvatting van trends, referenties, ervaringen, materialen en tips op het gebied van Wetenschap, Techniek, Science, BiNaSk en de creatieve vakken.

Themaboek Creatief & Kantoor

Samenvatting van ontwikkelingen, technieken, materialen, ervaringen en tips voor Tekenen, Handvaardigheid en CKV. Ook vindt u een overzicht van de meest gebruikte kantoormiddelen.

Themaboek Inrichting

Samenvatting van ontwikkelingen, partners, referenties, merken en tips op het gebied van meubels, inrichting van de leeromgeving, verblijfsruimtes en meer. U ontdekt voorbeelden van vernieuwende leeromgevingen gestoeld op onderwijsvisie, maatwerk en veelgekozen meubels.

Themaboek ICT & Digitalisering

Samenvatting van ontwikkelingen, randvoorwaarden, oplossingen, producten, ervaringen en tips voor ICT en digitalisering binnen uw organisatie in de breedste zin van het woord.

   

Wilt u ook alles in huis voor het voorgezet?

Dat kan! Klik op onderstaande button en vraag een themaboekenbox aan. Vervolgens laat u zich inspireren door trends, ontwikkelingen, materialen, producten, oplossingen, ervaringen, tips op het gebied van techniek, science, BiNaSk, creatief, kantoor, inrichting, ICT en/of digitalisering.

Vraag themaboekenbox aan

Huisje met een verhaal

Aangezien u met Heutink alles in huis heeft voor het voortgezet onderwijs, ontvangt u een bijzonder huisje met daarin de vier themaboeken. Bovendien is het een huisje met een bijzonder verhaal. Het huisje staat namelijk symbool voor een circulaire benadering: 100% gemaakt van restafval en met zorg in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want samen zijn we duurzamer!

Het verhaal van het circulaire Heutink-huisje:

  • Gemaakt van afval ge-upcyclede drankverpakkingen
  • Geen chemische toevoegingen
  • Geen formaldehyde
  • Geen lijm of andere verbindingen
  • Met uitgelaserd (circulair) logo waardoor de herbruikbaarheid van het materiaal in stand wordt gehouden
  


  

Liever eerst meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de themaboeken, maar bent u eerst op zoek naar extra informatie? Bekijk dan de digitale versie van de boekenlegger die bij ieder themaboek wordt geleverd. Hier vindt u de contactgegevens van onze adviseurs. Voor iedere vraag hebben we een specialist in huis.

Lukt het niet? Geen probleem, neem dan contact op met onze klantenservice!

 Boekenlegger Klantenservice