Nieuw: themaboeken speciaal voor het voortgezet

Geschreven op donderdag 12 maart 2020

 


Meer dan 650 pagina's aan inspiratie, informatie en materialen verdeeld over vier thema's

Met gepaste trots presenteren we u de gloednieuwe themaboekenset van Heutink voortgezet. Anno 2020 heeft Heutink alles in huis voor het voortgezet onderwijs! We stelden een viertal boeken samen binnen de vakgebieden en specialismen waar we sterk in zijn. Stuk voor stuk boeken bomvol nuttige informatie, prikkelende inspiratie en een greep uit ons inmiddels enorme aanbod materialen in techniek, science, BiNaSk, creatief, kantoor, inrichting, ICT en digitalisering.


                    

Themaboek Techniek & BiNaSk

Samenvatting van trends, referenties, ervaringen, materialen en tips op het gebied van Wetenschap, Techniek, Science, BiNaSk en de creatieve vakken. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van uw praktijkruimtes, TechLabs, BiNaSk-lokalen en mooie materialen op het gebied van inrichting en leermiddelen.

> BEKIJK SNEAK PEEK

> AANVRAGEN


Themaboek Creatief & Kantoor

Samenvatting van ontwikkelingen, technieken, materialen, ervaringen en tips voor Tekenen, Handvaardigheid en CKV. Ook vindt u een overzicht van de meest gebruikte kantoormiddelen. Kies uit ons ruime aanbod voor de creatieve vakken en leeromgeving en ontdek ons aanbod kantoormaterialen.

> BEKIJK SNEAK PEEK

> AANVRAGEN


                                                 

Themaboek Inrichting

Samenvatting van ontwikkelingen, partners, referenties, merken en tips op het gebied van meubels, inrichting van de leeromgeving, verblijfsruimtes en meer. U ontdekt voorbeelden van vernieuwende leeromgevingen gestoeld op onderwijsvisie, maatwerk en veelgekozen meubels. In de 100-jarige historie als totaalleverancier voor het voortgezet onderwijs heeft ons meubilairprogramma altijd een belangrijke rol gespeeld en hebben we scholen vaak mogen begeleiden bij de invulling van een meubilairvraagstuk.

> BEKIJK SNEAK PEEK

> AANVRAGEN


Themaboek ICT & Digitalisering

Samenvatting van ontwikkelingen, randvoorwaarden, oplossingen, producten, ervaringen en tips voor ICT en digitalisering binnen uw organisatie in de breedste zin van het woord. Met Heutink ICT aan boord zijn we ook op het gebied van ICT, digitaal werken en leren totaalleverancier. Eentje die het onderwijs door en door kent. Met onze visie,kennis en gerenommeerd partnernetwerk zijn we gesprekspartner op elk niveau. Samen creëren we effectieve oplossingen op maat.

> BEKIJK SNEAK PEEK

> AANVRAGEN

                          

Alles in huis voor het voortgezet

Heutink symboliseert ruim een eeuw onderwijs. Ooit klein begonnen in het basisonderwijs, vandaag de dag totaalleverancier in basis-,voortgezet en hoger onderwijs en de nummer 1 onderwijsinrichter in Nederland. We hebben alles in huis om iedereen die zich bezighoudt met onderwijs en de ontwikkeling van kinderen en jongvolwassen en te ontzorgen op het gebied van leermiddelen, inrichting én ICT.

Met Heutink voortgezet haalt u alles in huis voor het voortgezet! Wilt u meer informatie over onze geschiedenis, missie, kernwaarden, labels en (productie)locaties? Of wilt u meer inzicht in ons specialistische aanbod en relevante assortiment?
 
> LEES MEER
> OF BEKIJK ONZE CORPORATE VIDEO


                 

Meer informatie?

Bekijk dan de digitale versie van de boekenlegger die behoort bij de themaboeken. Hier vindt u de contactgegevens van onze adviseurs. Voor iedere vraag hebben we een specialist in huis. En anders kunt u uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice.

 Boekenlegger Klantenservice