Heutink opent deuren Heutink hotSPOT in Vianen

Geschreven op dinsdag 10 maart 2020

 

   

Links een schets van de ruimte voor het primair onderwijs, rechts de ruimte voor het voortgezet onderwijs.

Heutink hotSPOT: nieuwe showroom voor inrichting en ICT

Heutink Projectinrichting en Heutink ICT presenteren met trots de Heutink hotSPOT in Vianen: een prachtig ontmoetingspunt met showrooms voor basis- en voortgezet onderwijs waar ontmoeten, brainstormen en bekijken centraal zullen staan.

Dé plek voor inspiratie en advies

De Heutink hotSPOT laat u kennismaken met het inrichten vanuit (onderwijs)visie. De hotSPOT bestaat uit twee ruimtes: één voor het primair onderwijs en één voor het voortgezet onderwijs. In beide ruimtes zijn de nieuwste inrichtingscreaties te bewonderen, vindt u voorbeelden van vertrouwde én innovatieve meubels, de vele mogelijke materiaalsoorten, verrassende inrichtingsvoorbeelden en -oplossingen. Door de vele voorbeelden en inspirerende inrichting van de ruimte zelf is de Heutink hotSPOT een fijne, effectieve plek om te brainstormen en kunnen we u heel gericht van het best passende advies voorzien.

Dit kunt u verwachten

Bij een bezoek aan onze hotSPOT wordt u begeleid door uw Heutink-adviseur(s). Samen doen we ideeën op aan de hand van de in de showroom getoonde voorbeelden, maken we plannen en ontstaan oplossingen. Na uw bezoek is het tijd om te reflecteren, uw wensen uit te werken en te finetunen. Tot slot hakken we knopen door en gaan we aan de slag met het realiseren van een inrichting die past bij de visie van uw school.

   

Het bovenaanzicht van de ruimte voor het primair onderwijs (links) en het voortgezet onderwijs (rechts).

Unieke combinatie

De Heutink hotSPOT en ons stappenplan zijn uniek in onderwijsland. Bijkomend voordeel van de hotSPOT: doordat we deze gezamenlijk gebruiken met onze collega’s van Heutink ICT kunnen we desgewenst ook het ICT-component meenemen in het inrichtingsvoorstel.

Bezoekje brengen?

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe inrichting en wilt u in dit proces gebruik maken van de ervaring en het uitgebreide aanbod van Heutink? En lijkt het u wat om gezamenlijk tot de best passende inrichting voor uw organisatie te komen? Maak dan een afspraak met uw adviseur voor een bezoekje aan de Heutink hotSPOT!

Afspraak maken
Liever eerst nog wat meer informatie?

Neem dan contact op met onze afdeling klantenservice via onderstaande button of vraag er naar bij uw adviseur.

 Klantenservice Adviseurs