14 mei in de brievenbus: de Lentemailing!

Geschreven op dinsdag 16 april 2019

 

Houd de brievenbus in de gaten!

14 mei valt-ie op de mat: een pakket met daarin de Lentekrant boordevol korting waarin we de nieuwste, populairste en leukste producten hebben verzameld, een gloednieuwe Connected Learning brochure met de nieuwe Samen Vormen en Kiene Cijfers en voor het primair onderwijs ook nog een nieuwe deurkalender mét Metriek stelsel.


SNEAK PEEK

Kun je niet wachten tot 14 mei? We hebben stiekem al een aantal actieknallers uit de krant online gezet voor de actieprijs. Deze vind je onderaan deze pagina. Korting scoren maar!

LENTEKRANT

Twee kranten, speciaal voor KO en PO, met bijna 200 producten, waarvan meer dan 65 hageltje nieuw. Van de oude vertrouwde fietsjes en zandbakmaterialen zoals u gewend bent, tot aan de leukste nieuwe materialen om mee te experimenteren. De korting kan oplopen tot wel 70%!

  

 


 In PO alles voor de:
- actievelingen
- fantasiespelers
- ontdekkers en makers
- creatievelingen
- binnenblijvers
 

 
In KO alles voor de:
- actievelingen
- fantasiespelers
- ontdekkers en makers
- creatievelingen
- binnenblijvers
- voor de eet- en drinkmomentjes
- voor de rustmomentjes
- voor de eropuitmomentjes   

 

CONNECTED LEARNING BROCHURE

In deze gloednieuwe brochure vind je alles over onze 'oude' vertrouwde Connected Learning sets Kiene Klanken en Magic Phonics, maar voegen we daar ook twee nieuwe toppers aan toe:

Kiene Cijfers: spelenderwijs werken aan de ontwikkeling van getallen en getalbegrip door te tellen, vergelijken, optellen en aftrekken in verschillende spellen.

Samen Vormen: niet alleen voor klanken en cijfers, maar ook voor vormen en kleuren heeft Educo, samen met Marbotic, Samen Vormen ontwikkeld. Oefen spelenderwijs met kleuren en vormen, ondersteund door beeld en geluid!


     


DEURKALENDER

Ook dit jaar hebben we weer een deurkalender gemaakt met dubbele functie:

  • Aan de voorkant vind je een kalender met daarop alle vakanties en feestdagen binnen het primair onderwijs. Handig voor in de teamkamer of in de klas!
  • Op de achterkant staat dit jaar het Metriek stelsel. Hoe zat dat ook alweer met al die nullen erbij en eraf? De achterkant van de kalender is een handig hulpmiddel tijdens de rekenles.
Een extra deurkalender ontvangen?
Dat kan! Vraag er eentje aan bij je adviseur (vanaf 14 mei).

 
        


SNEAK PEEKS uit de Lentekrant


Driewieler Politie Duodriewieler Mini bikerunner Driewieler midi Driewieler ChopperLoopfiets groot 
> bestellen> bestellen> bestellen > bestellen > bestellen > bestellen


Zandemmer Zandwaterset Graafklauw Zandzeef Gieter Zeedieren Zandvormen Zandschep 
> bestellen> bestellen> bestellen> bestellen> bestellen > bestellen > bestellen > bestellen