Save the date: Netwerkmiddag wetenschap & technologie in het basisonderwijs 2020

Geschreven op woensdag 13 februari 2019

 

Wat is jouw W&T route naar 2020? Bezoek de netwerkmiddag!

Wetenschap & Technologie (W&T) is volop in ontwikkeling. TechYourFuture, Saxion Pabo en Heutink Primair Onderwijs slaan de handen ineen en organiseren twee W&T netwerkmiddagen. Tijdens deze middagen worden de ontwikkelingen op het gebied van W&T in het basisonderwijs regionaal zichtbaar gemaakt.

Ben je student, leerkracht of directeur/bestuurder? We nodigen je uit om anderen te inspireren en zelf geïnspireerd te worden om concrete vervolgstappen te zetten in het W&T onderwijs. Het werkveld laat samen met studenten, onze collega's en partners in de regio zien welke ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van W&T.  

Kom samen naar de netwerkmiddag om jullie route voor W&T uit te stippelen en reserveer één van deze netwerkmiddagen alvast in jouw agenda!

 

Saxion Enschede              Saxion Hogeschool 
17 april 2019  Van Galenstraat 20 
15.30 - 18.30 uur  7511 JL Enschede 
   
Saxion Deventer  Saxion Hogeschool 
15 mei 2019  Handelskade 75 
15.00 - 18.00 uur 7417 DH Deventer

 

Programma

Het programma-aanbod wordt afgestemd op de behoeftes vanuit het werkveld. Meer informatie over het programma lees je in de uitnodiging!

 

Aanmelden vanaf maart

Halverwege maart ontvang je het volledige programma en is het mogelijk om je aan te melden voor de netwerkmiddag. Vragen? Neem contact op met de organisatie via info@techyourfuture.nl