Gratis! Groove.me Christmas Special

Geschreven op donderdag 13 december 2018

 

Probeer de gratis Groove.me Christmas Special nu uit! 

Bent u nog op zoek naar een leuke, klassikale afsluiting van 2018? Doe dan de gratis Groove.me Christmas Special!

Het aftellen naar Kerstmis is weer begonnen en dus wordt het tijd om een leuke, klassikale activiteit ter afsluiting van 2018 te verzinnen. Daarom trakteert Groove.me u nu op de gratis Christmas Special om het jaar feestelijk af te sluiten. In de Christmas Special leren kinderen aan de hand van een actueel kerstliedje de Engelse taal. Ze leren woorden die met Kerst te maken hebben en gaan het kerstnummer meezingen.

Voor de onder- en bovenbouw

De Groove.me Christmas Special is er zowel voor de onder- als bovenbouw en bestaat uit 1 les rondom een kerstsong. In de onderbouw staat dit jaar de klassieker We Wish You A Merry Christmas centraal, met een speciale videoclip van Bobo voor de kleuters. De bovenbouw gaat meezingen met de song Santa’s Coming For Us van Sia.

Maak kans op een nieuwjaarspakket

Om het jaar met een knaller af te sluiten is er ook een speciale contest aan verbonden, waarbij u kans maakt op het Groove.me nieuwjaarspakket. Daarvoor gaan de leerlingen van groep 3/4 een kleurplaat inkleuren met behulp van Engelse aanwijzingen en in groep 5-8 gaan de leerlingen hun Engelse verlanglijstje maken.

Uitproberen

Wilt u de Christmas Special graag met uw klas uitproberen? De les is terug te vinden in Blink Studio, de digitale lesomgeving van Groove.me. Wanneer u nog geen licentie heeft kunt u gratis een proeflicentie aanvragen.

  • Ga naar de software bestellijst van Groove.me
  • Klik op bereken & bestel (u dient hiervoor ingelogd te zijn)
  • Kies bij "abonnement" voor proeflicentie
  • Bestel de proeflicentie(s)
  • Autoriseer de proeflicentie(s) in Mijn Heutink - software autoriseren

Na activatie van de proeflicentie vindt u de lessen vervolgens in de lesomgeving Blink Studio bij de verschillende niveaus helemaal bovenaan.