Momento on Tour Sessies: zelf praktisch aan de slag

Geschreven op woensdag 17 januari 2018

 

In één middag volledig op de hoogte van de voordelen van Momento

Het gratis Momento dashboard is sinds vorige week voor iedere leerkracht in het basisonderwijs beschikbaar. Om u zo goed mogelijk op weg te helpen, organiseert Heutink op verschillende dagen en locaties gratis informatiemiddagen. Zo bent u in één keer op de hoogte van de voordelen die Momento u biedt én gaat u praktisch aan de slag met het dashboard.

Wat kan ik verwachten op de Momento informatiemiddag?

Op de middag gaan we u niet alleen informeren over de totaaloplossing Momento, u krijgt ook de kans om de voordelen zelf te ervaren. We hebben daarom een interactief programma opgesteld met daarin de volgende onderdelen:

  • Inloop en welkom
  • De totaaloplossing Momento in vogelvlucht - Wat is Momento, hoe zet u het in en wat is in grote lijnen de kracht van het dashboard?
  • Ingezoomd: visie, content, dashboard, devices - Bij welke visie op leren past Momento, welke content sluit er op aan, welke informatie kan het dashboard allemaal bieden en welke devices kan ik bij Momento aanschaffen? 
  • Aan de slag met leerlingdata - U gaat, alsof u een leerling bent, aan de slag met digitale content en wij laten u live zien wat Momento de leerkracht aan resultaten toont. 
  • Alle voordelen op een rij - Wat biedt Momento u als leerkracht om uw onderwijs toe te snijden op de leerbehoeften van uw kinderen?
  • Een gebruiker aan het woord - Bij iedere sessie nodigen we een gebruiker uit die al enkele maanden mee heeft gedaan in de pilot. Hij of zij vertelt zijn gebruikerservaringen met Momento. 

 

Waar en wanneer kan ik de Momento informatiemiddagen bezoeken?

We organiseren de Momento on Tour Sessies op verschillende dagen en locaties in het land. In het schema staan de data en locaties vermeld. Ook kunt u zich geheel gratis inschrijven via de link. 

Datum   Starttijd   Locatie         Inschrijven
woensdag 21-02 13.30  BS De Oranjerie Zoetermeer  HIER
donderdag 22-02 15.30  BS De Spreng  Drachten HIER
           
woensdag  07-03 13.30  BIT-MeetMe Ede  HIER
donderdag   08-03  15.30  Heidevlinder  Zuidwolde HIER
woensdag 14-03 13.30  Heutink Informatiecentrum  Rijssen   HIER
donderdag  22-03 15.30  Regina Maria  Steenbergen HIER
maandag 26-03 15.30 BS St. Trudo Eindhoven HIER
woensdag 28-03 13.30  BS Koningin Beatrix  Papendrecht   HIER
           
woensdag 04-04 13.30  BS Prins Maurits                        De Lier   HIER
donderdag 05-04 15.30  OBS 't Heidemeer                       Sappemeer HIER
maandag  09-04 15.30  BS De Spreng Drachten HIER
woensdag  11-04 13.30  BS De Mheyster Hoensbroek HIER
donderdag  12-04 15.30 obs De Optimist Hoofddorp HIER
maandag 16-04 15.30 De Klimboom Dronten HIER
donderdag  19-04 15.30 BS De Optimist Almere HIER
maandag  23-04 15.30 De Bron Nieuw-Amsterdam HIER
woensdag  25-04 13.30  De Abacus  Huissen  HIEROp de Momento on Tour Sessies die op woensdag plaats vinden, is het programma uitgebreid met extra onderdelen:

  • Workshop Momento & Educatieve content: Kennissessie door een van de uitgeverijen Malmberg, Noordhoff, ThiemeMeulenhoff, Blink Educatie of Zwijsen waarin zij u alles vertellen over het gebruik van Momento in combinatie met hun software.
  • Workshop Momento & Organisatie: Heutink ICT praat u bij over de eisen voor de infrastructuur en de beschikbare devices voor Momento.
  • Daarnaast is er de mogelijkheid om op 07-03 in Ede het datacenter van BIT-MeetMe te bezoeken.

  

  

Ook Reinders organiseert een aantal Momento inspiratiemiddagen op verschillende locaties in Nederland. Klik hier voor een compleet overzicht van alle data en locaties.  

Waar kan ik meer informatie vinden?

       

Als u zich alvast wilt voorbereiden op de Momento on Tour sessies, of gewoon meer wilt weten over het complete concept, dan kunt u op onze website terecht. We hebben informatie over:

Uiteraard kunt u ook alle informatie terug vinden op www.momento.nl.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaande knop. Of bekijk de Momento Device Deals in de webshop. U herkent ze aan het speciale logo.