Heutink Academie: sneak preview voor 2018

Geschreven op donderdag 28 december 2017

 

Op naar het nieuwe jaar

Graag sluiten we het jaar 2017 vol trots af met veel enthousiaste cursisten, nieuwe cursussen en mooie ontwikkelingen. We willen echter niet alleen stilstaan bij dit jaar, maar vooral ook vooruitkijken naar volgend jaar. Wat gaan wij in 2018 doen om leerkrachten verder te laten groeien en ontwikkelen met het platform van de Heutink Academie? Wij delen graag onze allernieuwste ontwikkelingen. Lees snel verder!

Alles wat je aandacht geeft groeit

In 2018 kunt u als leerkracht nog steeds gebruik maken van het pakket Primair Onderwijs. We gaan daarnaast in 2018 aan de slag met “Project Q”, waarbij centraal staat de Q van Quality, oftewel de kwaliteit.

Implementatie en optimalisatie

          

Onze belangrijkste ontwikkeling voor 2018 is dat wij ons gaan focussen op implementatie en optimalisatie. Dat betekent dat wij onze cursisten en gebruikers meer gaan ondersteunen en begeleiden bij het inzetten van de Academie. Daarnaast gaan we meer items plaatsen over het effectief inzetten van een online academie, referenties en voorbeelden van onze klanten en natuurlijk staan we ook op ons platform niet stil.

Wij vinden het belangrijk dat online leren op de juiste manier wordt ingezet en er regelmatig gebruik van wordt gemaakt. Er is een hogere toegevoegde waarde als het relevant is voor uw eigen dagelijkse praktijk en wanneer u ook collega's weet te inspireren. Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Twitter, schrijf u in voor de nieuwsbrief of neem een kijkje op de website

Nieuwe e-learning

In 2018 gaat het ontwikkeltempo omhoog. We gaan meer nieuwe e-learning cursussen toevoegen om elke cursist weer veel nieuwe, leuke, korte, frisse en interactieve cursussen te laten volgen. Ook zullen we onze e-learning cursussen gaan combineren met essentials. Houd onze website en social media in de gaten voor het laatste nieuws rond deze ontwikkelingen.

Toetsing - learn2grow

Vanaf februari 2018 gaan we samen met de Universiteit Utrecht aan de slag met een project rondom toetsing, het project learn2grow. Dit betekent dat wij onze toetsing gaan vernieuwen waarbij we rekening houden met kenmerken van online leren én Registerleraar.

We gaan in gesprek met cursisten, specialisten en gaan de nieuwste wetenschappelijke inzichten gebruiken bij het vormgeven van een ‘toets’ die u nóg beter ondersteunt om te groeien en ontwikkelen. 

        

Categorieën, filters en archief

    

We gaan in 2018 binnen de Academie kennis maken met categorieën en filters. Dat betekent dat onze e-learning cursussen en webinars, die nu nog in 1 totaal pakket vermeld staan, onderverdeeld gaan worden in diverse categorieën. In de loop van 2018 wordt het mogelijk om te filteren in ons aanbod. Zo krijgt u sneller duidelijk welke online leeroplossing u graag wil volgen!


Daarnaast starten we vanaf januari 2018 met een archiefmap. Hierin komen cursussen te staan die uit ons aanbod gaan verdwijnen. Dat zijn cursussen die op inhoud verouderd zijn of gewoon toe aan een nieuwe variant. Zo is de e-learning “21e Eeuwse Vaardigheden - de basis” toegevoegd aan ons aanbod, en zal "21st Century Skills - de basis" naar de archiefmap verplaatst zal worden.

De e-learning cursussen die vanaf januari 2018 naar de archiefmap worden verplaatst zullen 30 juni 2018 definitief uit het aanbod verdwijnen. Zo zijn er nog 6 maanden om deze cursussen toch nog te volgen of eventueel af te ronden als u al gestart was.

360o video en foto

Wat leuk om onze ontwikkelingen te delen, we gaan namelijk aan de slag met 360o video en foto! Beleef een video nog mooier door zelf te bepalen waar je wilt kijken, maak een opdracht met een 360o foto en natuurlijk de leukste “maak zelf een 360o video of foto”.

Kom naar de Kindvak beurs van 18 t/m 20 januari in 's Hertogenbosch, breng een bezoekje aan de Heutink stand en probeer het zelf!!! 

      

Meer informatie

Neem gerust contact op met ons op voor meer informatie over het aankomende jaar. En vergeet niet ons te volgen via social media. Zo blijft u op de hoogte.