Heutink nu ook voor thuis: voor iedereen die thuis de ontwikkeling van kinderen wil stimuleren

Geschreven op vrijdag 10 november 2017

 

'De spullen van school' nu ook bij Heutink voor Thuis

Vanaf nu kunnen ouders en verzorgers terecht bij Heutink voor thuis: een online platform speciaal voor ouders en verzorgers van basisschoolkinderen, waar ze niet alleen de spullen kunnen kopen die ook op de school worden gebruikt, maar waar ook een schat aan informatie te vinden is over cognitieve, sociaal-emotionele én talentontwikkeling van 4-13 jarigen.

Steeds vaker kregen we de vraag van ouders of verzorgers van jonge kinderen of zij ook   'de spullen van school' bij ons kunnen kopen.

Wilt u ook spelenderwijs de ontwikkeling van uw kind stimuleren of bent u op zoek naar achtergrondartikelen, spellen en materialen voor extra uitdaging, hulp en plezier? Neem dan snel een kijkje op: www.heutinkvoorthuis.nl

 

           
Alles voor als uw kind wel een beetje extra hulp of uitdaging kan gebruiken met rekenen, taal, spelling of andere schoolvakken. 

Alles voor als uw kind een andere manier van leren heeft en school misschien wel een worsteling voor hem of haar is.

Alles om de talenten van het kind te stimuleren. Want de ontwikkeling van kinderen gaat niet alleen over leren, cijfers en scores.

Spelenderwijs, want school is school en thuis is thuis

Op Heutink voor Thuis krijgen ouders en verzorgers inzicht in de verschillende ontwikkelingsfasen van een kind. Wat leert het kind op de basisschool in welke klas? Want natuurlijk wil je thuis oefenen met klokkijken als de leerkracht dit vraagt, maar waar begin je dan eigenlijk? Is een kind uit groep 4 bezig met een wijzerklok of met een digitale klok? En moet je de hele uren, halve uren of minuten oefenen? Hoe pak je dit dan aan, zonder dat het kind misschien thuis wel andere dingen aangeleerd krijgt dan op school?

Daarnaast vinden ouders en verzorgers hier inspiratie en tips voor wat ze kunnen doen om thuis extra oefening of juist uitdaging te bieden als dit nodig is of als het kind dit zelf wil. Spelenderwijs. Want school is school en thuis is thuis. Echt onderwijs geven of hulp bieden bij bijvoorbeeld dyslexie of hoogbegaafdheid laten we graag aan de onderwijsprofessional over. Wij geloven in samenwerken en in het delen van onze passie: het beste voor het kind.