Chromebook spiekbrief

Geschreven op dinsdag 26 september 2017

 

 

Even spieken hoor

Een Chromebook lijkt op een standaard laptop, maar werkt net even wat anders. Wilt u dat uw leerlingen of uw collega’s een vliegende start maken en meteen weten hoe ze het maximale uit hun Chromebook kunnen halen? Download dan hieronder het Chromebook-spiekbriefje en hang hem aan de muur, leg hem tussen de Chromebooks of maak er een mooie muismat van.


Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Chromebooks? Wilt u meer informatie of Chromebook aanschaffen? Klik dan op één van onderstaande knoppen. Volg ons ook op Facebook en Twitter.

Lees ook onze blogs over G Suite for Education en 3 do's en don'ts bij een Chromebook-implementatie.


   


   


  

Sebastiaan Terpstra

Sebastiaan heeft ruim 12 jaar ervaring in het onderwijs, zowel in de onderbouw van het VO als in het MBO. Ooit begonnen als docent Engels en Nederlands heeft hij via de lerarenbeurs de opleiding Communicatie & Multimedia Design gevolgd en heeft hij zich gespecialiseerd op het snijvlak tussen onderwijs en ICT. Vanuit Heutink ICT begeleidt hij scholen bij de implementatie van ICT in de klas, waarin hij zich als Google Certified Innovator specialiseert in het begeleiden van onderwijsinnovatie met Chromebooks en G Suite for Education.