Klanten aan het woord over hun persoonlijke ontwikkelbehoefte en de Heutink Academie

Geschreven op woensdag 26 april 2017

 

Professionals aan zet

Op woensdag 29 maart 2017 heeft een groep enthousiast basisschool leerkrachten een bezoek gebracht aan het Learn en Perform Lab in Eindhoven. Een mooie locatie op de 14e verdieping van onze partner Skills Town, waar we graag gebruik van maken om te werken onze professionalisering.  

Fijne invulling van de tijd, goede balans tussen actief en passief! 

Maud Jacobs, Scala Scholengroep Elshout 


Persoonlijke ontwikkelbehoefte

De leerkrachten zijn aan de slag gegaan met hun persoonlijke ontwikkelbehoefte en hebben antwoord gegeven op vragen als: wie ben ik, wat zijn mijn talenten, welke maatschappelijke ontwikkelingen kom ik tegen en welke invloeden van leerlingen, collega’s en ouders? Waarin wil ik me professionaliseren? Waar ligt mijn behoefte die écht dicht bij me ligt? 

 

We zouden graag meer praktisch materiaal willen zien in de e-learning en nog verder verdiepen en nóg meer inhoud

Petrie Herfst en Marianne van de Wal,
Basisschool Immanuël, Best


Heutink Academie

We hebben de persoonlijke ontwikkelbehoefte gekoppeld aan het online leeraanbod van de Heutink Academie, waarbij leerkrachten plaats- en tijdonafhankelijk kunnen leren. Er kan gebruik gemaakt worden van e-learning, webinars en essentials. Iedere leerkracht was op zoek naar iets anders, waarbij de één direct zocht naar verdieping bij leerlijnen taal en rekenen, kwam de ander uit bij webinars.


Na vanmiddag heb ik meer focus op wat ik écht wil.

Rita van der Lee, St. Jan Baptist, Veldhoven


Learn & Perform Lab  


Bij het bezoek aan het Learn en Perform lab hebben we naast de workshop ook genoten van een heerlijke lunch, genoten van het uitzicht over Eindhoven en een kijkje genomen in het verleden van leren met de 1e IQ test, de webinar studio waarbij de leerkrachten zélf even voor de camera hebben gestaan en kennis gemaakt met de wereld van Virtual Reality! 

De middag heeft me een betere kijk op mezelf opgeleverd, inspiratie en een positieve ervaring.

Ester Suzanna van Ringelenstein, EBS Online, Eindhoven


Meer weten?

Meer weten over onze inspirerende locatie of online leren? Of misschien wilt u samen met ons iets organiseren? Neem voor het bespreken van de mogelijkheden voor uw organisatie contact met ons op via 0548 -  53 66 07 of mail naar training@heutink.nl

           


Partners

Deze middag is georganiseerd in samenwerking met de volgende partners: