Special | Digitaliseren in het basisonderwijs

Geschreven op woensdag 19 april 2017

 

De special 'Digitaliseren in het basisonderwijs' al gezien?

Het nieuwe schooljaar is inmiddels weer begonnen. Een drukke tijd, met nieuwe collega's, leerlingen, ouders en uiteraard vele mooie momenten. Let's go with the flow, het programma voor dit jaar is bekend en goed uitgedacht. 

Goed onderwijs betekent echter ook vooruit kijken. Er zullen weer vele ontwikkeligen komen in onderwijsland, en dus ook voow uw school. En in hoeverre speelt digitalisering daarbij al een rol? De special Digitaliseren in het basisonderwijs kan u hier bij helpen. Een inhoudelijke en praktische brochure die we samen met de educatieve uitgeverijen hebben ontwikkeld om u te helpen uw digitale koers te bepalen. Ook als u (nog) niet bezig bent met digitalisering biedt deze brochure interessante en inspirerende informatie.

               

Inzicht in de digitale mogelijkheden per methode 

Met de poster ' Educatieve software' krijgt u in een oogopslag inzicht in de digitale mogelijkheden per methode. Handig om te weten of er bijvoorbeeld al verwerkingssoftware beschikbaar is bij uw taal- of rekenmethode. Of misschien bent u op zoek naar een nieuwe methode waarbij u compleet digitaal kunt werken? Deze poster biedt inzicht!

> bekijk de poster hier

 

            

NIEUW: alle software nu volledig digitaal te bestellen

Wist u dat u software sinds kort ook online kunt bestellen? Dit kan in slechts 6 eenvoudige stappen. In de brochure 'Digitaliseren in het basisonderwijs' leggen we de stappen uit. 

Lees hier alles over het eenvoudig, volledig digitaal bestellen van uw software op heutink.nl

 

 

 

       

Visies op digitaliseren

In de digitaliseringsspecial geven Heutink en de vijf
grote educatieve uitgeverijen hun visie op digitaliseren. Benieuwd naar deze visies? Bekijk de visie van Heutink hiernaast.

Alle visies leest u verzameld terug in de special.

Visie op digitalisering door Heutink 

 

 

Blader hier gelijk door de digitale brochure
met ook:

 DE MOMENTO DEVICE DEALS UITGELEGD

 WERKEN IN DE CLOUD

 HOE STAAT HET MET HET DIGITALE DNA VAN UW SCHOOL?

DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN DE EDUCATIEVE UITGEVERIJENMeer informatie

Wilt u meer informatie over de brochure 'Digitaliseren in het basisonderwijs'? Neem vrijblijvend contact op met uw adviseur of onze klantenservice.