Heutink present op de NOT

Geschreven op maandag 19 december 2016

 

De juiste balans tussen oud en nieuw

Het is een veelgehoorde zin: ‘Het onderwijs is volop in beweging’. Maar vinden we dat inmiddels knap irritant, of is het niets meer en niets minder dan de realiteit? Wij van Heutink denken het laatste. Reden voor ons om u dit jaar, na een aantal jaren van afwezigheid, weer te ontmoeten op de NOT. Want we nemen u graag mee in al het moois dat de toekomst voor het onderwijs in petto heeft. Een toekomst waarin wordt voortgebouwd op een stevig fundament en nieuwe ontwikkelingen worden omarmd. Want de juiste balans vinden tussen oud en nieuw is de sleutel tot succes. 

Educatie voorspelbaar? Vinden wij niet. Educatie verwondert en inspireert. En precies die ingrediënten zijn de basis geweest van een unieke invulling van onze stand. Dit jaar is de stand dé plek voor verwondering, verrassing en inspiratie! Natuurlijk lopen onze adviseurs er rond en stallen we mooie producten uit, maar we laten u vooral graag ervaren in ons theater. Kijk hier voor het inspirerende programma in ons theater op de NOT.

U vindt ons in hal 9, standnummer A030. Wij zien u graag op de NOT!

        

Theater voor verwondering en inspiratie

In het 'De toekomst begint vandaag-theater' presenteren we workshops in allerlei thema’s. Thema’s die zorgen voor verbinding tussen de 21ste eeuwse vaardigheden en de onderwijstrends. Aan de slag met proefjes, 3D, VR, narrowcasting, programmeren, zintuigen en meer. Het gehele programma vindt u hier!

 

Inspiratie- en innovatietafels

Ook op de stand: actueel en toekomstgericht onderwijs aan de hand van een aantal thematafels. Hier vindt u informatie over STEAM en maakonderwijs, onze visie op digitalisering, een toekomstbestendige inrichting en spelend leren bij kleuters. Allemaal komen ze tegemoet aan de ontwikkeling van de 21ste eeuwse vaardigheden en stomen ze kinderen klaar voor de toekomst. Stuk voor stuk gaan ze uit van talenten en de kracht in ieder kind. 

 

     
 

   

ICT op de NOT

Een succesvolle digitaliseringsslag is alleen mogelijk als u vanuit een heldere visie invulling geeft aan content, techniek, kennis én een centrale plek waar alles samenkomt; de Digitale Leer- en Werkomgeving (DLWO). De DLWO van Heutink heet MOO (Mijn Omgeving Online). Kom langs op de stand en leer meer over MOO, mobiele devices en onze nieuwe online communicatieoplossing. Ook de nieuwe Predia 4K Touchscreenlijn staat voor u klaar! 


Klas voor de toekomst


Naast ons uitgebreide assortiment Programmeer- en roboticaproducten kunt u op de stand van De klas voor de toekomst terecht om heel veel LEGO® Education materialen in actie te zien. En ook als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van 3D-printen in uw onderwijs, dan bent u daar van harte welkom. De Klas voor de toekomst vindt u in Hal 11, stand B088.

De klas voor de toekomst staat voor de derde keer als non-profit organisatie op de NOT. Beursbezoekers mogen over de schouders van leerlingen meekijken en ervaren hoe we onderwijs van de 21ste eeuw verder vorm gaan geven. Toonaangevende educatieve partijen en bedrijven gaan met leerlingen aan de slag met innovatieve producten.

Registreren voor de NOT

Om de NOT te kunnen bezoeken heeft u een toegangsbewijs nodig. En die verzorgen wij graag voor u! Klik op onderstaande afbeelding om u te registreren voor de NOT.