Recensie Li La Land

Geschreven op dinsdag 18 oktober 2016

 

                                                                                                                        

Onderzoeken en ontwerpen, nu ook met de jongste leerlingen!

Jonge kinderen hebben van nature een onderzoekende houding. Ze willen de wereld om zich heen verkennen en leren begrijpen. De 50 speelse activiteiten in het boek Speel je mee in Li la land? verbinden de leergebieden wetenschap, techniek, science, kunst en cultuur. Bij elke activiteit is er aandacht voor betekenisvol leren en de daarbij behorende woordenschat. Een aantal voorbeelden van uitdagende, ontlokkende activiteiten zijn: Kleihard rekenen, Schaduw vangen en Zingen met zand. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verderop de recensie.

Uitgebreide recensies

Juf Bianca heeft Li la land uitvoerig bekeken en getest. Haar bevindingen heeft zij met ons gedeeld en is hieronder te bekijken.
Recensie Juf Bianca

Wie is Juf Bianca?

Juf Bianca is sinds 2002 leerkracht basisonderwijs met een voorliefde voor kleuters. Al sinds 2003 inspireert zijn vele kleuterleerkrachten en andere betrokkenen bij het jonge kind. Zo deelt zij op jufbianca.nl leuke snel uitvoerbare activiteiten, maar ook interessante achtergrondinformatie over het werken in de onderbouw.

Meer over dit product

Speel je mee in Li la land? bestaat uit de rode vilten koffer en het bijbehorende activiteitenboek. In de rode koffer wonen een tiental karakters die elk hun eigen eigenschappen, drijfveren en eigenaardigheden hebben. Deze  tien figuren nemen uw leerlingen mee in hun avonturen en gaan samen de wereld ontdekken.

                  Bekijk hier Speel je mee in Li la land?                                  

Meer tips en informatie

Bekijk hier meer productrecensies en tips voor het gebruik van verschillende ontwikkelingsmaterialen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice of uw adviseur.