Recensie Domino bouwset 

Geschreven op maandag 26 september 2016

 

                                                                       

Bouw je eigen domino parcours met deze bouwset

Met deze Domino bouwset kan een kind naar hartelust experimenteren met het domino effect. Naast de traditionele dominostenen bevat de set trapjes, draaideuren, belletjes, een molentje en andere onderdelen die voor leuke special effects kunnen zorgen. Hierdoor is de set geschikt voor jong en oud maar ook zeker voor het kind dat wat extra uitdaging kan gebruiken. Naast het oefenen van de motorische vaardigheden kan het kind met deze set leren samenwerken en zijn creatieve geest stimuleren.

Uitgebreide recensie

Voor wij-spelen.nl heeft rekenspecialist Otto Zwolsman de Domino bouwset uitgeprobeerd en zijn bevindingen met ons gedeeld. Hij zet de verschillende ontwikkelingsgebieden die aan bod komen voor u op een rijtje. Lees hier de recensie.

Wie is wij-spelen.nl?

Wij-spelen is onderdeel van Wij-leren. De website wij-leren.nl biedt u een onderwijskundige kennisbank gevuld met opinies, achtergronden en nieuwsberichten uit het onderwijs. Gekoppeld hieraan is de website wij-spelen.nl, die zich richt op materialen waarmee kinderen spelend kunnen leren. Elke maand worden er interessante materialen onder de loep genomen en in recensies omschreven.

Meer over dit product

Bekijk hier de specificaties van de Domino bouwset.

Meer tips

Bekijk hier meer recensies en tips voor het gebruik van verschillende ontwikkelingsmaterialen. Wilt u meer weten over ons ontwikkelingsmateriaal dan kunt u terecht bij onze klantenservice of uw adviseur.