Recensie Wat mist er?

Geschreven op maandag 27 juni 2016

 

                                                                 

Oog voor detail

Met dit ontwikkelingsmateriaal leert een kind kritisch kijken. Door goed te kijken moet het ontbrekende voorwerp gevonden worden. Een slim spel waarmee visuele discriminatie op een leuke manier geoefend wordt. De bijgeleverde opdrachtstroken laten het kind gericht naar verschillende voorwerpen zoeken. Één van de vier voorwerpen is niet terug te vinden op de themaplaat. Weet jij hem snel te vinden?

Uitgebreide recensie

Juf Femke van digifemke.nl heeft het spel uitgeprobeerd met kleine groepjes kleuters. Haar bevindingen lees je terug in de recensie die zij plaatste. Lees hier de recensie.

Wie is digifemke.nl?

Sinds 2012 is Femke Creusen juf op de basisschool en gespecialiseerd in het jonge kind. Tijdens haar opleiding (PABO) heeft zij de minor Digicoach gevolgd en sindsdien is zij begonnen met het bijhouden van een blogspot. Via digifemke deelt zij haar ervaringen en verschillende tips en lesideeën die zij zelf ontwerpt. 

Meer over dit product

Bekijk hieronder het spel Wat mist er en ontdek welke spellen wij nog meer bieden op het gebied van visuele discriminatie.

  
Wat mist er?                   Combino                Details Combino dieren


Meer tips

Bekijk hier meer productrecensies en tips voor het gebruik van verschillende ontwikkelingsmaterialen. Wilt u meer weten over ons ontwikkelingsmateriaal dan kunt u terecht bij onze klantenservice of uw adviseur.