Geheel digitaal werken met De wereld in getallen Digitaal

Geschreven op maandag 30 mei 2016

 

Volledig digitaal werken met De wereld in getallen Digitaal

Vanaf komend schooljaar kunt u ook volledig digitaal werken met De wereld in getallen. Speciaal hiervoor heeft Malmberg nieuwe verwerkingssoftware ontwikkeld. In deze software vind u alle lesstof uit de lesboeken, opdrachtenboeken en werkboeken terug. Omdat het precies dezelfde lesstof is kunt u de verwerkingssoftware ook inzetten in combinatie met de boeken. In één keer overstappen naar het digitale werken is niet nodig maar wel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld met één of een aantal jaargroepen beginnen met het digitaal werken. In de overige jaargroepen houdt u dan nog even vast aan het vertrouwde werken met boeken. Uiteraard kunt u ook in één keer met uw gehele school overstappen naar het digitaal werken. 

Wat zit er in de digitale verwerkingssoftware?

De wereld in getallen Digitaal heeft de lesstof uit de leerlingmaterialen van De wereld in getallen gedigitaliseerd. Alle opgaven uit de lesboeken en werkboeken (met uitzondering van meetkunde) zijn opgenomen in de nieuwe verwerkingssoftware. Een directe koppeling met de resultatenmonitor van De wereld in getallen geeft realtime zicht op de resultaten en maakt het mogelijk om direct bij te sturen waar dat nodig is. Naast de verwerkingssoftware en de resultatenmonitor gebruikt u bij De wereld in getallen Digitaal de digibordsoftware voor het geven van instructie, de toetssoftware voor het afnemen van de toetsen en de oefensoftware voor het laten automatiseren van de stof door de kinderen. Daarnaast is er een overzichtelijke handleiding op papier. Bespaar nakijktijd door digitaal te werken met de vertrouwde didactiek en inhoud die u gewend bent.

Probeer de digitale verwerkingssoftware gratis uit

Op dit moment wordt de verwerkingssoftware voor de groep 6, 7 en 8 uitgebreid getest op ruim 100 scholen. Vanaf schooljaar 2016-2017 is de methode voor groep 4 t/m 8 gereed en beschikbaar. Door een proeflicentie aan te vragen kunt u De wereld in getallen Digitaal gedurende 2 maanden nu zélf gratis uitproberen. Na het uitproberen loopt het abonnement automatisch af. U zit dus nergens aan vast. Klik hier voor een proeflicentie van de verwerkingssoftware voor de groepen 4 t/m 8 en ervaar het zelf. 

Ook Pluspunt en Argus Clou geheel digitaal beschikbaar

Wist u dat de methodes Pluspunt en Argus Clou (aardrijkskunde, geschiedenis én natuur en techniek) ook geheel digitaal te bestellen zijn? Bekijk hieronder de bijbehorende methodepagina's voor meer informatie.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van De wereld in getallen ? Bekijk Alles over De wereld in getallen of neem contact op met onze klantenservice of uw adviseur.