Kennis & inspiratie


INSPIRATIE voor uw organisatie

Heeft u onze inspiratieboeken Inspiratie voor uw inrichting en Alles voor de onderbouw al bekeken? Met deze online aanvulling sluiten wij aan bij deze mooie boeken en willen wij u inspireren aan de hand van praktijkvoorbeelden. Referenties, achtergrondverhalen, tips, ideeën en handige downloads, allemaal aan de hand van herkenbare ruimtes en activiteiten. Binnenkijken bij de buren, horen hoe anderen te werk gaan, verassende en inspirerende oplossingen, invalshoeken en ideeën.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier inspiratie voor uw inrichting of Bekijk hier Alles voor de onderbouw


De LEGO Education Innovation Studio (LEIS)

Geschreven op woensdag 22 juni 2016

Technologie verandert bijna wekelijks. Educatie is zó belangrijk, maar het is een uitdaging om bij te blijven op dit gebied. LEGO® Education loopt een beetje voor op scholen en regeringen en het biedt onderwijs waarbij leerlingen leren wat ze toepassen. LEIS is een concept. Het is heel flexibel en past binnen een hoop verschillende omgevingen.
Lees verder

Hoe het Esdal College verbonden bleef tijdens haar verhuizing

Geschreven op vrijdag 8 januari 2016

De verhuizing naar een nieuwbouwpand zorgde ervoor dat enerzijds de ICT-middelen van het Esdal College in het oude pand verhuisd moesten worden en anderzijds dat er in het nieuwe pand aanvullende ICT-middelen nodig waren. Heutink ICT hielp het Esdal College met beide.
Lees verder

Het DNA van OBS Twickel

Geschreven op woensdag 30 december 2015

OBS Twickel heeft met behulp van het DNA-traject van Heutink ICT inhoud gegeven aan haar eigen ICT-ontwikkeling. ICT integreren in het onderwijs met een doordachte eigen visie en volgens een goed beleid.
Lees verder

Het vertrouwen van ROC Nijmegen in Heutink ICT

Geschreven op dinsdag 8 december 2015

Het ROC van Nijmegen was jaren geleden toe aan een optimaliseringsslag van de ICT-voorzieningen. Heutink ICT mocht daarbij helpen. Sindsdien is Heutink ICT de vaste ICT-partner van deze school. Wilt u weten waarom? Dat leest u hier.
Lees verder