Heutink & SkillsTown

Heutink & SkillsTown

Welke visie heeft uw schoolteam of uw organisatie en hoe kunt u daar een passend professionaliseringsbeleid op voeren? Welke keuze moet uw team maken en welke rol vervullen directie, ICT-er, IB-er, leraren en het ondersteunend personeel?

Professionalisering in het onderwijs


Een team van adviseurs, onderwijskundigen, ontwikkelaars en vormgevers houdt zich dagelijks bezig met het professionaliseren van leerkrachten in het basisonderwijs. Wij zijn een lerende organisatie, dat betekent dat we elke dag in beweging zijn en streven naar het nóg beter, boeiender en inspirerender laten leren van onze klanten. Wij denken dat iedere leerkracht van nature nieuwsgierig en na een dag voor de klas in staat is te reflecteren op zijn of haar eigen handelen: “wat ging goed en wat wil ik morgen beter doen?” Wij vinden dat je niet een paar keer per jaar leert, maar elke dag in kleine stapjes en over onderwerpen die voor jou én je schoolteam relevant zijn.

Met trots presenteren we onze samenwerkingspartner SkillsTown; dé online opleider voor bedrijven, overheid en onderwijs.

SkillsTown

Wie zijn we?

SkillsTown is dé online opleider voor bedrijven, overheid en onderwijs. Als grootste online opleider van Nederland hebben we de afgelopen jaren ruimschoots ervaring opgedaan om de doelstellingen van meer dan 1.000 organisaties op het gebied van leren en ontwikkelen te bereiken. SkillsTown gaat altijd de uitdaging aan om medewerkers, en organisaties in het geheel, beter te laten presteren. Een leven lang leren is ons uitgangspunt, en we streven ernaar om ieder individu 24 uur per dag, tijd-, plaats- en device onafhankelijk in hun persoonlijke en professionele leerbehoeften te kunnen voorzien.

Hoe doen we dat?

Dit realiseren we door een volledig gepersonaliseerd digitaal leerplatform op te zetten voor organisaties, dat aansluit bij de doelstellingen van de desbetreffende organisatie. 
Tevens bieden we: 

  • Een breed, divers en dynamisch aanbod aan online modules
  • Een bibliotheek met ruim 1.000 verschillende leeroplossingen op zowel hard skills als soft skills, in de vorm van e-learning, WE-learning, webinars, essentials (micro-learning) en psychologische scans en metingen
  • Branchespecifieke modules voor leerkrachten in het (basis)onderwijs
  • Mogelijkheid tot het onbeperkt aanmaken van eigen content en deze kunnen toevoegen aan de eigen academie. Zo hebben de medewerkers altijd en overal toegang tot de juiste informatie op het juiste moment.

Tot slot geloven wij in persoonlijk contact. Daarom helpt ons team van experts je om de beste resultaten te bereiken. We helpen je bij de implementatie en zorgen er samen voor dat de online leeromgeving meetbaar resultaat oplevert.

 

 


   
CEDEO-certificering

De Heutink Academie is premium partner van SkillsTown. SkillsTown heeft voor de derde keer een CEDEO-certificering gekregen. Ruim 92% van de klanten is tevreden over de online leeroplossingen binnen het online platform. CEDEO is in Nederland en België uitgegroeid tot het standaard keurmerk voor kwaliteit van opleidingen. Met de keuze voor een CEDEO-erkende leverancier weet u dus zeker dat u kiest voor een van de betere opleidingsinstituten.             


   


  

 

   Kennispartners

   


                  

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten 

 

   

 

         

 

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)